Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, February 7, 2014

Collagen Cream

 
Assalamualaikum.
 
Lamanya menyepi. kalau orang Tanya hidup lagi ke tak penulis blog ni.?
aku memang tak salahkan dia laaa. .
 memang soalan kiasan yang terbaik untuk tuan empunya blog sedar diri.
 
sebenarnya aku nak kongsi sikit cerita pasal set penjagaan wajah ni.
aku ni kadang2 terpengaruh dengan iklan jugak.
itu masalah utama aku tu. tapi sekarang ni aku cuba.. cuba ye..
untuk melekat dengan satu produk je.
harap2 kali ni aku tak berpaling lagi. mudah mudahan la kan. .
 
dari google
 
ini yang terbaru aku cuba guna. muka jenis takda masalah apa tapi seperti yang aku cakap awal2,
jenis suka terpengaruh kan.?
cuma ada satu ja produk yang aku tak cuba lagi. nak cuba lama dah.
tapi dok pikir tang harga. . boleh agak kot kan produk apa aku nak guna tu kan?
simpan dalam hati jala. pastu telan ludah sendiri. hehehe
 pada aku, aku lebih suka yang guna kaedah sapu di luar.
bab makan telan minum ni minta maaf la, sekali attack buah pinggang boleh mati ooo
so berwaspadalah ye. hidup sekali ja.
kalau yang tu memang aku tak terpengaruh langsung setakat ni. syukur!
 
ok, produk ni lengkap 1set dengan 3barang. ada krim siang, krim malam dan sabun pencuci.
seperti yang anda dapat lihat di dalam gambar.
kalau Tanya aku bab khasiat ke apa, memang aku tak pandai cakap, yang aku taw, ada perubahan ja pon dah cukup dah.
mudah nak guna, tak rasa melekit ke apa, selesa. itu yang penting pada aku.
pada orang lain mungkin lain la kot kriteria dia kan.?
percaya tak dengan 3barang comel ni cuma RM29.!!
aku guna hat murah2 ja, nak guna yang mahal kena tunggu jadi engineer dulu.
sekarang ni masih budak sekolah, tak boleh guna yang mahal2, tak cukup duit bayar yuran nanti.
hehehehe
 
 
model sambilan ni. ingat senang nak dapat ka haa..??
bibir tebal, hidung tersergam bulat terletak, lubang hidung sempurna luas untuk pernafasan.
ini belum melaram dengan tudung fareedah lagi ni. hehehe
bubuh celak tebai sikit, kalah Mawar.!
ingat senang nak dapat rupa macamni nak pulak time balik kerja?
dengan krim kologen ni ja taw mampu jadi camni. .
even tak secantik kak ton. . tapi masih berbangga mempunyai suami..
harta dunia akhirat tu. . .  
maaf laaa, ini entri saja suka2. . hiburkan hati sendiri dan yang membaca :)
orang dah lama tak update blog, memang bahasa, ayat macam kelam sikit.
 
 
 
 
 
 
 
 

3 luahan hati..:

Zila Erzil said... [Reply to comment]

hihiihhih..... chantekkkkknyeeee ... nk pakai jgk....

suzie said... [Reply to comment]

cantik dah kuliy hang hehe

suzie shazana said... [Reply to comment]

gebuszzzz sudah tu hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...