Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, November 26, 2012

Durian Pancake by Sumptuous Dessert

Tak minat sangat tapi masih nak beli dan makan.. Gila!!
Kat MidValley ni ada satu kiosk yang jual Durian Crepe ni tapi nama dia lain..
Durian Pancake.!
Dah lama dah wujud tapi aku pelik kenapa baru sekarang famous?
Di Sumptuous Dessert ada macam2 dessert sebenarnya.
Dulu ada cempedak dan mango pancake tapi sekarang ni dah ramai peminat durian makanya,
Banyak le durian pancake kat situ..
Yang di sini memang superb sedap sebab 90% adalah isi durian. Cuma 10% je cream.
Lain macam kan? Kalau siapa yang nak rasa durian pancake ni..
Sila datang MidValley.. Kiosk ni cuma beberapa langkah je dari Big Apple Donuts!
Yang aku tahu, Sumptuous Dessert ni ada kat MidValley dan Ikano je.
Tempat lain cari sendiri ye sebab tak pernah perasan pon.
Siapa yang cuba durian pancake kat sini memang tak menyesal..
Lebih yummy dengan isi durian yang kaw2 sedap :p

Published with Blogger-droid v2.0.9

5 luahan hati..:

Mas said... [Reply to comment]

baru betul2 durian crepe...he3
berapa harga satu set tu...
nnti2 boleh akak cari kat situ..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

ADA 6BIJIK CREPE HARGA RM10..!! murah kan kak mas kan..??? hehe

Noli@Ibu Wafa said... [Reply to comment]

sedapnye..tak penah makan pon..nk buat tak sempat,sbb duyan abih dulu..haha..

johanna..meh la like page baru noli hehe

http://www.facebook.com/shakesihatshakehebat

::EIDA:: said... [Reply to comment]

Bestnyerr.. rasa rasa nak makan durian pancake tu turun je bawah beli ekk?? ida jauhhhhhhhh

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

ain pon slalu beli kat situ.. mmg giler sedap.. setakat ni x pernah jumpa yg leh lawan kesedapan dia.. ain rasa dia sedap sbb 90% tu durian.. selalu kalu beli ngan org lain duriannya 20% yang lainnya penuh krim..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...