Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, June 9, 2011

kenapa suami aku terlibat sama . . ?




kenapa..? kenapa..? kenapa..?
kenapa suami aku yang di pilih untuk minat tengok cerita ni..??
ooohhoiii..!!!! pening kepala aku taw..

camana la En. Boo Boo aku boleh terperangkap dalam penangan
NORA ELENA.. ??
seyes aku tak paham. mula2 tu aku ingat dia saja2 tekan sementara tunggu iklan kat Citra.

rupa2nya. dah terjebak. tak sangka aku.
aku tak layan citer ni. sebab aku ada tengok 1 episod. tu pon setelah kecoh kat blogspot ni.
angkara bloggers yang minat sangat dengan citer ni. yang menyatakan citer ni best..!

tapi bile aku tengok. dah rase cam lembab semacam je.
semua benda slow. tak feel aku nak layan. sama gak dengan NUR KASIH. !
pon aku tak layan gak..

apepon. aku paling tak puas hati. bila En. Boo Boo yang layan citer ni.
NUR KASIH pon die layang jugak..!! jiwang jugak suami aku ni ye.
tapi aku musykil 2 benda je....

En. Boo Boo ni tengok sebab :


1) hati die memang minat citer camtu ke..?? citer yang jiwang. tangkap cintan tak abes2!


@


2) minat tengok heroin dalam citer tu yang putih gebu..??





balik ni nak kena siasat ni..........!










 


13 luahan hati..:

AkUiStInI3 said... [Reply to comment]

meme..mula2 sy pon malas tgk citer ni..tapi bila smua blogger kecoh2 ttg ke"best"an nora elena, sy pon try tgk kat youtube dr episod 1. then sy pon jatuh cinta..hehe..tp sy minat citer ni sbb keromantikan seth tan tu..

tp bab heroin putih gebu tu, tu meme kena siasat sndiri yer..hehe

qaseh johanna said... [Reply to comment]

bes ke citer ni..??
saya tak plak jatuh cinta..dah org umah saya plak tgkap feel..!!aishh

**blk ni mmg saya akn siasat..silap2 xleh tgk tv dh..!! hehe

Norhidayu Anuar said... [Reply to comment]

ahahah.. akk qaseh ni lucu la.. masih egt kt ayu x akak? cantek skali broach yg akak bg kat ayu aritu.. ayu pn xminat la lyn cite lembap semacam gini akak.. ayu g tgk Mur Kasih aritu kan akk, kwn2 cekgu nanges kot! ayu diapit oleh dorg! peh,, sempit dada tgk dorg nanges layan cite nur kasih.. cite lgsung tade feel la akk tp dorg bleh nanges! entry akk yg lucu part nk siasat en. boo2 akk 2. hehehe

qaseh johanna said... [Reply to comment]

ayu :: ingat la...hihi

rupanya kite same la ayu..selamat ada geng..akak ni bkn ape..tak minat citer yg bersambg2..mls nk tunggu..

lgpon citer tu mmg tak bes..lembab..akak tgk pon smbl lewa je..smbl sapu smph@mop lntai..

**betol..akak pelik die suke tgk citer yg org pompn ske tgk..!!

Norhidayu Anuar said... [Reply to comment]

ayu bkn xminat nk layan cite lembap lembik cenggitu.. minat tp bila da bsambung2 nek menyampah pn ade.. bila tgk menyakitkan ati.. ayu jrg nk laya cite2 ati dan perasaan ni.. rasa tipu je.. dah la tipu byk scene jaat2 pulak 2.. heheheh

Aki said... [Reply to comment]

best ape cerita Nora Elena ni.. Layan....

(Nora Elena ni cerita Indon kan??)

Aj isma said... [Reply to comment]

heroin dia mmg terbaekk..hehe.aku pn lyn jg kdg2 mimi oi..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

ayu :: mmg i lebiu la...hihi

sama rupanya taste kite ye...pd akak baik tgk cite yg ade aksi..br lyan..bsambg pon xpe..!!

qaseh johanna said... [Reply to comment]

aki :: nora elena tu citer melayu la..mane plak indonnya..??

**tak penah tgk..pastu nk tipu plak..!! cit.

qaseh johanna said... [Reply to comment]

aj isma :: suka tgk heroin kan..mmg gatai..!

Oyen said... [Reply to comment]

best sgt ker?

qaseh johanna said... [Reply to comment]

oyen :: xbes pon.. jgn mula tgk ye..nnt melekat!

Mama Gee said... [Reply to comment]

layan cerita ni dgn mr hubby juga....
cerita ni ok...cuma adelah beberapa perkara yg membuat cerita ni tak logik dan tak realistik...lepas tgk cerita ni..mulalah masing2 duk berangan nk cr lelaki romantik mcm seth tan...yg dh kahwin pulak mula merungut knp dpt suami tak romantik mcm seth tan..alahaiii..

tp layan jelah...sbb nk masa berkualiti dgn incik suami di sisi.....tu yg penting sebenarnya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...