Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 28, 2011

makan2 di hari Sabtu..


Hari Sabtu adalah hari yang sangat bz. pada aku la kan.
Sabtu adalah masa untuk mendobi. menyental lantai.
semuanya stok untuk seminggu. aku kasi lump sum dalam 1 hari.

sebabnya adalah aku nak relax n cool ari Ahad. takmau buat apa2.
so ari Sabtu memang aku gigih la berusaha. hehe
makanya aku masak pon agak kurang la. atau agak lewat.

tapi minggu ni. kami p pasar malam. En Boo Boo aku tinggalkan dalam kete.
tolong jaga kete ye. sebab parking takde. so aku park je belakang kete orang lain. hehe
keje senang yang bahaya.




ice blended tembikai. aku beli tembikai kat pasar malam. balik blend je.
tapi jangan pakai blend yang bese tu ye. kang jahanam. salahkan aku plak.
sedap ooo..! makan plak dengan sate yang panas2. pergh..!




makan malam kami pada hari Sabtu. itu jela. tengahari aku tak masak.
En. Boo Boo belasah kek batik sampai nak abeh. nak masak ape lagi.
kira kenyang le tu. lagipon aku bz sangat. iron baju stok seminggu. hehe




aku guna biskut jacobs. yang 4segi tu. malas nak kuar. guna ja pa yang ada.
sama ja sedapnya. kalau tak. takkan la En. Boo Boo dok cari yang tu ja kan.
**padahal tak masak. laki pon lapaq..!










 


4 luahan hati..:

ratusiput said... [Reply to comment]

banyaknye makanannnnnn........dugaan ni... :)

aDieyZa said... [Reply to comment]

satay!! sedapnya..

hr sabtu mmg hari mengemas.. hahahaha..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

ratu :: yang sedap tu la penyakit..hehe

qaseh johanna said... [Reply to comment]

adieyza :: sedap2..kalau xmasak..p beli..mmg sedap..+ syok..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...