Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, June 10, 2011

Mak Jemmah fehmes hoccay.!!


sakit mata aku ni ha. bukak blog ja. column "Rakyat Jelata"
aku hilang lagi. ape kena dengan ko nokk..?
menyampah aku dibuatnya..

dari pagi lagi aku dah perasan. tapi malas nak tegor.!
ni dah masuk tengahari. masih di tahap yang same. ni yang buat aku jadi
pohon beringin berangin ni..!!!

even followers aku tak le beriban-riban. tapi masih ade followers.
aku tulis entri ni cam le orang desperate ilang suami pulak kan.?
tapi aku geram. makin melampau pulak sejak akhir2 ni...

apa ko hengat aku tak pemes ke..?
"Mak Jemmah fehmes hoccay..!!"
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tata !
aku nak g amek apam polkadot kat Kak Mah.





5 luahan hati..:

-✿Ayu✿- said... [Reply to comment]

hohoho...ape mrh2 ni kak... rilek2...biase la...blogspot mmg slalu buat hal... nt ok la tu... nk mintk sket apam pol ka dot tu leh...hehehhe

qaseh johanna said... [Reply to comment]

xle marah sgt..tp geram..sbb makin byk problem blogspot skng ni..stp mggu ade saje probs die nk wat.!

**nak apam polkadot ye..meh ikot akak menapak g KL sentral..yok.!

munirah said... [Reply to comment]

eh..widget followers ade mslah lg eh.. patut la tadi masuk certain blogs tak nampak followers dorang..huhu

qaseh johanna said... [Reply to comment]

ye yang..sentiase ade masalah taw..

mungkin ptg2 karang ok le kot.!

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

alaaa nak gak makan apam pokodot.. kalu tahu nak amek kat KL sentral.. ain sanggup pegi.. hahahaha..

suprise ngan tajuk entry.. sbb sama tajuk entrynya ngan entry kak nowa.. http://cikgeligeli.blogspot.com/ ingat isi entry sama tadi.. ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...