Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, June 20, 2011

Puding Tembikai





Puding tembikai.. memang cantek.. 
*even aku buat tak bape nak cantik tapi nak tepek gak!
aku buat sebab suka2 dok kat umah. weekend kan. so seronok sangat la nak ke dapo. hehe
memang perlu ketekunan la kan buat puding ni. nak pulak aku pakai bekas comel2 tu.
berpeluh weh.

rase menyesal jugak la sebab pakai bekas kecik2 tu. kalau aku taw seksa.
aku pakai je yang besar. senang keja.
disebabkan gatai tangan + tak sabar nak makan.
aku cepat ja letak lapisan putih tu. langsung tak bape nak menjadi. haissh.

bersopak2 pulak jadinya puding tembikai aku ni. takpe la..
pertama kali buat kan. so mesti la tak bape nak terer lagi kan. hihi.
tapi rase die memang sedap. memang terbaek..!




harini aku nak letak entri pasal makan jela. sebab banyak gak yang aku masak sepanjang weekend aritu.
pasni menu lain pulak ye.. jangan marah arrrr.. hehe
 nak resepi.. klik kat puding tembikai cun ni.








 


7 luahan hati..:

.:Mama Dhia:. said... [Reply to comment]

cantiknyer puding ni..
colourful..(^__^)

qaseh johanna said... [Reply to comment]

amboi..ikhlas sungguh pujian itu..

tapi cantik puding tak seberapa..hehehe


**mode::blushing.. =)

saya YANA said... [Reply to comment]

best nye main masak2.. haha..
Yana suka.. tapi sekarang mode masak xrajin la.. haha

Yen said... [Reply to comment]

ko ni pagi2 dah melantak qaseh..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

yana :: kalau akak xmsk..xmkn le kami b2 yana oii..

nk kuar malas...hehe

qaseh johanna said... [Reply to comment]

yen :: melantak bagus untuk kesihatan..hoho

ratusiput said... [Reply to comment]

ratu suke tgk org buat puding ke agar2 ke tp tak suke makan.ehehe..comei puding tembikai tu.anak2 ratu suka lah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...