Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 7, 2011

drolling for 'kelempong'..!





dah lunch ke..? aku baru lepas. dah setengah jam berlepas n melepas.. opss..! =)
okey. ni menu tadi. tajuk entri cam canggeh sangat. pada hal nak makan ni je.??
paru dengan sayo togeh..?? hakk tuihh..!!

ade ke yang kutuk aku camtu..?? aah.. lantak la.. janji perot aku kenyang.
tadi pagi aku tak makan. so ingat tak nak lunch jugak la.
di sebabkan aku turun bawah g C4 beli barang.

kompom2 la aku singgah food court DBKL tu skali. perot time lapar.
masuk pulak tempat makan yang memang ade pelbagai bau, warna dan rasa ni.
opkos la tergugat kan..?? hihi

 paru a.k.a kelempong! tu memang peberet aku. dah lama tak makan.
memang teringin sangat le kan. togeh tu bukan ape. dah yang tu aku berkenan. sayo lain tak menikam kolbu.. so amek la togeh. nasik separuh.. tu pon RM3.50!! choii..!!

aku hengat RM2 je taw.. apela.. cekik darah betol.
selamat le aku lapor. kalu tak. kompom aku tak bayor punye la. bukan sedap sangat pon..!!
sejak En. Boo Boo sakit. aku plak nak kena drive sendiri. aku dah tak wat sarapan dah.

semalam punya menu. kasi lebih masak. makan wat sarapan.
aku la yang terpaksa menapak bila time nak makan. terpaksa la.
tapi kalu aku dok terperap je kat opis ni. tanpa bau makanan. aku boleh bertahan sampai petang.

so lepas ni. aku amek kata putus. taknak g C4 dah. taknak lalu depan DBKL tu lagi dah.
depan Subway takpa.. hehe










 


6 luahan hati..:

'CikMimiEy' said... [Reply to comment]

waaaaa, togeh sayo menikam kalbu akak ..
huhuhu..
xpee laaaa, janji perot kenyang suke ati kankan ;)

qaseh johanna said... [Reply to comment]

sangat suka hati... hihi

ratusiput said... [Reply to comment]

tp kalau bab2 makan ni susah ni dijangkau.slalu langgar batu.hehe..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

betol tu ratu.. tp nak wat camna..

bdn makin cantik..makin ber'cutting'..!! hehe

juelee said... [Reply to comment]

ni linknye dik..

http://republikjiwa.blogspot.com/

Aki said... [Reply to comment]

Mie,sa lapar ni.. bah,bsok jangan lupa ah.. :-D.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...