Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, June 24, 2011

E71 untuk dilelong kat mudah.com..!!


Salam Jumaat.
wah. cepat sungguh masa berlalu. pagi ni cam bese. malas nak datang opis.
sentiasa malas aku ni. ntah bila nak belajar rajin masuk opis. hehe
kalau boleh. aku nak opis time aku suka ja. tapi gaji tetap masuk. bole camtu.?

intro aku memang camtu. meleweh2 tu la yang aku suka. ni perihal En. Boo Boo semalam.
beria amek gambo henpon dia. aku pon pelik.
semalam aku masak lewat sikit. tapi makan on time. sebab masak simple.
tu nanti aku post.


aku tanya dia nape beria sangat amek gambo.
dia cakap dia nak let go henpon tu. nak letak kat mudah.com. uiks. tu kan hadiah aku bagi kat dia. sentap ai taw..!
"amboi abang. suka2 hati nak let go. tu kan adiah sayang bagi abang.!"

"yela. cakap nak beli Blackberry. buat pa henpon banyak2 dalam umah."
kalau ye pon nak beli Blackberry. kat aku sorang dah le kan.
rupanya dia pon nak gak. ada hati tu.

tapi aku dengan brutalnya bagitaw. dia tak boleh pakai Blackberry.
hanya aku sorang ja boleh pakai. dia cuma boleh beli kat aku.
sebab henpon dia baru lagi. lagipon hadiah dari aku.
so. TAK BOLEH let go..!

 dah nampak aku nak bertukar jadi ala2 singa jadian. teros dia tarik..!
"..abang gurau jela...takpela..sayang pakai sorang je ye..
 tapi kalau kita sama2 pakai. boleh BBM. dah sayang tak bagi. abang tak beli la.."
alasan je tu..










 


8 luahan hati..:

fazrulnoor said... [Reply to comment]

simpan je la

miss raihan said... [Reply to comment]

sampai ati ko mie..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

farah :: aku saje tunjuk brutal kt dia.!

Nur Raihana Abd Rahim said... [Reply to comment]

kakakakakak kejam sungguh ngko mimie..ahkak sokong..hehe

Shaza said... [Reply to comment]

hahaha...cm ayat aku ngn shah mse shah nk bli bb dulu.hahahah

qaseh johanna said... [Reply to comment]

raihana :: ya..penyokong kuat ni..!

qaseh johanna said... [Reply to comment]

saza :: aku guna demokrasi terpimpin!

aDieyZa said... [Reply to comment]

ada nada merajuk di situ.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...