Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 21, 2011

2nd check up En. Boo Boo




esok. Rabu. 22 Jun 2011. aku ada check up untuk En. Boo Boo.
doa2 kan la ye. aku harap dia kembali pulih. taknak lagi aku tengok bersimen kaki tu.
harap2 dipermudahkan semuanya.

kalau esok still takde improve pada joint tersebut. En. Boo Boo nak kena operate.
nak masukkan besi untuk sokong joint tu.
aku taknak. mesti makin lama En. Boo Boo stay kat umah. mesti dia bosan.

doakan kebahagian suami ku ini. sian kat kami.
dah 2bulan tak kemana. tak boleh nak buat acara bebas. doakan ye.
aku bermohon..tiada apa2 lagi pasni..







 


5 luahan hati..:

AZLITA AZIZ said... [Reply to comment]

akak doakan semoga En Boo Boo.. cepat sihat semoga segala urusan dipermudahkan...
Semoga kebahagian menjadi milik anda berdua kebali...

kzai said... [Reply to comment]

salam ziarah qaseh..jln2 cuci mata ni

kzai said... [Reply to comment]

alahaiii..kesiannya en suami tu..kemalangan ye..

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

meme jgn cakap mcm tuh.. anggap lah ujian yang Allah turunkan nie ada hikmahnya.. kalu masuk beli tu terbaik buat en boo boo why not kan.. janji dia kekal sihat lama.. husband ain pon penah xcident teruk.. kaki kiri dia whole ada besi sbb nak support tulang yang masa tu terpatah 3.. tapi kalu skrg org tengok dia.. jalan pon x tempang.. kena jaga betol2.. selalu org dah xcident nie.. banyak yang jalan tempang.. dan akan rasa rendah diri.. jadi nak kena bagi support banyak2.. kena sabar banyak2 tau

qaseh johanna said... [Reply to comment]

all :: mekaseh sbb suppot..muah..! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...