Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, May 28, 2012

Happy 2nd Anniversary


tik. . tok. . tik. . tok. .
datang lagi tarikh 28 Mei. tarikh nikah kami.
terus teringat saat pertama kali kena cium dengan En. Boo Boo!
Mmmm. .

Genap sudah 2 tahun usia ikatan halal kami.
istimewa dan hangat masih seperti mula kawen.
cuma kekadang tu biasa la kalau ada berombak kecil.
sesekali tu ada jugak time bertumbuk dan laga2 kepala.!
adat berumahtangga, biasa la ye.
harini sama2 kerja. tapi insyaALLAH, akan berbulan madu
kemudian. mungkin lepas cuti sekolah.
sekarang ni mesti mana2 hotel tengah sesak kan.
so tunggu jela lepas cuti sekolah.
bulan madu pre-anniversary dah pergi, maknanya biar la 
lambat sikit. panjang sikit sambutan anniversary kali ini.

malam ni mungkin akan ada open table.
janji En. Boo Boo kat aku semalam. 
takde suprise sangat la kot. janji dapat berdua je pon dah bahagia.
sambutan yang kedua ni takde pengharapan sangat
sebab baru kecewa kan. jauh lagi perjalanan kami ni.
cuma diharapkan jodoh kami terus berkekalan sampai
syurga. Aminn. . .



 

7 luahan hati..:

Pen Biru said... [Reply to comment]

alhamdulillah..semoga kebahgiaan itu akan kekal hingga akhir hyat

Siti Nursyuhada said... [Reply to comment]

Happy aniversery kak.....

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

hepi anniverseriiiiiii... smg bahagia berkekalan.. amin..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

aminnn... :)

Nyue said... [Reply to comment]

Alhamdulilah...semoga akak n abg bahagia selamanya :)

::EIDA:: said... [Reply to comment]

Happy 2nd year !!~ Semoga berbahagiaaaaaa..... =)

Masya said... [Reply to comment]

alhamdulillahh.. moga kekal keakhir hayat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...