Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 29, 2012

Hari Kedua Tahun Kedua



there. . istimewa untuk my 3rd big day!
1st masa Anniversary 100 days,
2nd untuk  1st Anniversary,
dan ini 2nd Anniversary. .
semlam lepas makan2 kat SR.
terus beli kek ni. oleh kerana cuti sekolah,
makanya jenis kek yang aku nak memang tak dapat la.
takpela, asalkan dapt kek dari SR.
itu dah memang perjanjian even harga kek dah naik sikit.


 semalam makan kat SR yang simple2 je.
takdelah mewah sangat pon. sambutan kecil kecilan.


dah balik. potong kek sama2.
itu jelah. takde nak lebih2 pon. cuma malam ni
kalau takde aral,ingat nak buat chicken chop.
itupon kalau menjadi la kan. tapi insyaALLAH,
mungkin menjadi. mmm pasal entri my baby semalam,
ramai yang bertanya itu ini. ramai yang inbox jugak.
doa2 kan lah. yang pasti baby tu Angah punya. bukan aku. .


5 luahan hati..:

Zana Adieyza said... [Reply to comment]

so sweet la.. bila baca entry ni tetiba teringat yg anniversary zana & adiey pun x lama lg.. hihihi

Siti Nursyuhada said... [Reply to comment]

happy aniversery for both of u hehhehe

Nur Raihana Abd Rahim said... [Reply to comment]

HAPPY ANNIVERSARY

sudipVSsenduk said... [Reply to comment]

happy anniversary... moga berkekalan hingga ke syurga

Masya said... [Reply to comment]

biarlah sederhana janji menjadi satu kenangan yg cukup indah untuk diabadikan.. kan.. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...