Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, May 28, 2012

Baby saya 34minggu !



my 34weeks baby.
another 6weeks to go.!
tak sabar nak melihat kamu. jantina tak dapat dikenalpasti.
sebab asyik malu2 je. 
apepon semoga kamu selamat melihat dunia.
dan mama kamu selamat melahirkan.
tak sabar nak tunggu anak saudara pertama ni :)
 sekejap je dah besar dalam perot.


 

11 luahan hati..:

-✿Ayu✿- said... [Reply to comment]

waaa....kanda qaseh nk dpt baby dah!!! congrats kak!!!

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

chumelnya.. baby pegang hidung mancung ye.. sabar2 semoga segalanya di permudahkan tau.. selamat si ibu dan anak.. berdebar2 kan rasa nak tggu si kecik ni keluar

Riny said... [Reply to comment]

dy nak buat surprise tu...x mau tunjuk boy ke girl..he3

Pen Biru said... [Reply to comment]

insya Allah..turn awak lepas ni pulak..amin... :)

Umaira Umar said... [Reply to comment]

la...dah pregnant rupanye....
Ape last usaha yg awk lakukan..share la...

Umaira Umar said... [Reply to comment]

Tahniah dear....

pnsusu said... [Reply to comment]

insyaallah rezeki terindah akan hadir nnt...amin

Onitsuka_hana said... [Reply to comment]

waaah

byn.sarah said... [Reply to comment]

Alhamdulillah. semoga kak mimie n baby sihat and selamat :)

qaseh johanna said... [Reply to comment]

wah..ramai yang dah salah sangka ni.. tajuk tu mmg la propa lebey tapi jangan la konpius..kan dah mentioned tu anak saudara..hee tapi apepon..doa kalian tu di ucapkan jutaan terima kasih... :)

Masya said... [Reply to comment]

mesti raya kali ni merih dgn kehadiran anak buah baru kan.. (^___^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...