Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 8, 2012

harta baru. . .



baru beli. . minggu lepas sebab En. Boo Boo dapat baucer Tesco Rm50.
nak beli barang dapor, semua dah lengkap. sampai sendat almari dapor.
pikir punya pikir. decide nak beli benda alah ni.
hadiah kawen dulu dapat jugak benda ni tapi biasa la kalau dah bertapuk lama2
kat kampong nun. sure jadi hak milik kampong. .
so takde la aku kisah sangat dah kebetulan mak punya pon dah rosak.

mmm, masa mula2 beli semangat nak buat kek memuncak.
tengok2 takde butter dalam rumah, terus merudum semangat tu !
sekarang ni mood tu dah takde. langsung takde.
nak seru roh tu datang balik bukan senang ooo. . boleh makan minggu.
silap2 datang berbulan2. Hihi
memang dasar pemalas kan ?
hujung minggu ni mak mertua datang sebab Ahad ni ada
kenduri sepupu En. Boo Boo kat PJ.
rasa macam nak asah skill. nak jamu mak mertua datang Sabtu petang ni.
kira sempat la baking 1 kek kukus yang simple.
sape ada idea nak buat kek kukus apa.?




6 luahan hati..:

mizzkechique said... [Reply to comment]

eh, mixer kite samala.. hehhee.. sy pun beli ms dpt voucher tesco..

CIK PUAN TIPAH said... [Reply to comment]

Saya pun tgh mencari kek coklat kukus. Kalau ada share..hehe

Fifa said... [Reply to comment]

Alaaa x g wedding shah ke..baru ingat nk dating dgn u haha

Masya said... [Reply to comment]

wahhhhh...... baru beli mestilah mood kemari.. xmoo lari².. xmoo malas².. ape lagi buat jerlah kek oren blended kukus.. bahan pun senang.... kek coklat kukus pun ok... xpun kek pisang hihihihihi....

qaseh johanna said... [Reply to comment]

masya :: nk resepi... oren blended cake cmne..? sy pnah buat tp rasa pahit.. hihibg resepiiiiiii..

schaze zainn said... [Reply to comment]

akak cuba la buat kek lapis kukus pehtu kat tgh die buh asam duit tu..

perghh mmg sedap =D

baru je makan ari selasa baru ni

=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...