Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, May 25, 2012

Burger Bakar Rawang

Minggu lepas punya cerita. Harini baru ada masa dan pandai nak update kat blog. Di FB dah post awal lagi. Cuma di blog lambat sikit. Maaf. . Jom la aku tunjuk gambo je. . Kasi terliur sikit. Semuanya gara2 eida yang membakor hati aku untuk ke sana. 

ada 3 cawan menunggu baru nama burger bakaor.!

En. Boo Boo punya..!

me.!



Published with Blogger-droid v2.0.4

9 luahan hati..:

Masya said... [Reply to comment]

wah² lama menyepi.. erus muncul gambar burger.. terliur dibuatnya...

Siti Nursyuhada said... [Reply to comment]

wahh terliurrr kakak...

Aishah Jahirah said... [Reply to comment]

tu dia....menyelerakan....

Azmira Yusof said... [Reply to comment]

kak nie area mana ? ley tau x?

pena rozie said... [Reply to comment]

Nampak sedap jer...

::EIDA:: said... [Reply to comment]

Burger Bakar Rawang ni tak sama dengan Kaw kaw Burger Bakar tu ek ?? Macam lain je.. Tapi memang terliur tu!! Nak pergi lagi la macam ni.. hihihi

CheNamNam said... [Reply to comment]

wahhh burger tuh memang boleh buat terjejeh ayaq liuqq hoooo.....bertingkat lagik tuh perghhhh....:P

qaseh johanna said... [Reply to comment]

burger ni sama je kot dengan mana2 burger bakar..tp klo tringin dgn burger ni..boleh pergi wangsa maju..area carefour..haa klo yg familiar dgn wangsa maju..dia sederet dgn NZ kecik..NZ besar yg kt atas kn..

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

meme.. nak jugakkk.. nape tak tapaukan tuk ain skali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...