Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, June 2, 2011

kasih yang tidak ternilai..




 Emak ada kat umah masa aku post entri ni. mak datang jugak ye. ingat tak jadi dah. syukur sangat.

almaklum la. aku kan tak boleh balik kampong. so family besar aku yang datang umah.

mak.. mak jangan membebel ye bile tengok lalang tepi dan belakang umah dah setinggi along. hihi

menantu mak kan sakit. sape lagi yang nak buat keje tu kalau bukan die..! kalau harap along. mintak maap la ye.

henbeg ni aku dengan angah belikan untuk mak. takde ape nak kasi. ini je yang mampu.

kalau orang lain mungkin bagi gelang emas ke. rantai sauh ke. tapi pada aku. ni je yang termampu.

mungkin nampak macam rugged sikit pada usia 49tahun. tapi pada kami adik beradik. mak masih muda.

tak nampak tua pon. sebab tu masih ada yang panggil mak "kakak"..!! so memang layak la dapat henbeg ni.

ala kalau mak tak nak pakai mase jalan2 pon. pakai mase Raya ni pon dah ok dah.

at least mak ade henbeg baru raya ni. kan mak kan..?? baju baru dah beli betol tak..??

sejak mak ade kat umah ni. mak plak yang masak. aku cuma tolong kemas dapo.. heaven kan camtu.

bukan nak kulikan mak. tapi sesekali makan air tangan mak. sedap jugak.. hihi

almaklom la. ari2 masak sendiri. makan sendiri. mesti la bosan kan..


**mak terima henbeg tu tanpa merungut ape2pon.. kire ok le tu kan..??










 


4 luahan hati..:

saya YANA said... [Reply to comment]

Yana tak mampu nak bagi apa2 lagi kat mak.... dulu masa Yana rajin, Yana jahitkan baju untuk mak.. sekarang dah mlas.. hahaha

ratusiput said... [Reply to comment]

ok sgt2 dah beg tu cantik.ratu pun ske bli hbeg sembo.

qaseh johanna said... [Reply to comment]

yana :: xpela yana.. nnt dah smp masa yg sesuai..lebih dr ni pon yana mampu bg.. =)

qaseh johanna said... [Reply to comment]

Ratu :: ni je yg mampu kak..kire ok la kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...