Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 13, 2013

nama yang unik tapi menjengkelkan


aku sebenarnya ada nama samaran.
dulu masa rajin ber'blog'. ramai yang kenal nama aku sebagai qaseh johanna.
tapi setelah melalui beberapa revolusi, ramai yang tahu nama sebenar aku.
aku tak kisah sangat pon. . nama samaran kan untuk suka2 ja.
so. . tak melekat di hati bila sesiapa nak panggil aku dengan nama sebenar atau nama samaran.

yang makin memberat sekarang ni adalah, bila nama samaran tu dijadikan bahan ejekan oleh ahli keluarga sendiri. aaaa, itu yang stress tu. rasa nak eeeeee. . nak tumbuk sekor2!
tapi berdosa pulak sebab makabah aku pon join sekali kadang2 tu.
actually, nama samaran di blog ni family tak tahu sangat.
yang aku stress sekarang sebab nama samaran kat twitter yang jadi bahan.

adik2 aku la yang paling suka kenakan aku.
kalau kita kenakan orang memang la best kan ? ?
best sangat. sampai rasa taknak stop kalau bahankan orang lain.
tapi bila kita sendiri yang kena. a a a a a a mula nak meroyan merata.
nak tahu nama samaran aku kat twitter ?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

" DATIN GEBU "

gila tak kena bahan. kaw2 aku kena hentam. dan sekarang ni En. Boo Boo pon dah hampir terkena tempias. dah dapat title
Dato' Joe.
penangan nama samaran di alam maya. terima la natijahnya. !




2 luahan hati..:

Pen Biru said... [Reply to comment]

haha..sy ni klau org sebut penbiru je cepat2 toleh.pdhal org sebut psl pen kale biru je..x sgka lekat dlm jiwa..hihi

Rose Azadir said... [Reply to comment]

Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. saya follow sis kat sini n kalau sudi follow la saya balik yer... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...