Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, February 18, 2013

macam mengandung ke?

Letak gambar ni as avatar di twitter..
Kecoh sekejap. Ingat aku mengandung ke apa!
Wish tahniah etc. Padahal memang dah dasar perut macam tu. . .
Lagi orang tanya, aku lagi giat la. .
Tak mengaku pon tapi layankan je. Mula la ada yang wish anak gebu macam aku.
Aminn. . Itu jela aku boleh cakap :)
Tapi malu pon ada. . . Nampak sangat kita tu dah berubah dari segi fizikal.
Tak mengandung pon orang cakap mengandung.
Nampaknya lepas ni aku ni sentiasa nampak macam mengandung jela.
Tapi bila nak beranak pon tak taw la kan. .
Due date takde! Hikkkssss
Anyway... Bila dah start belajar balik ni.. Dah takde masa sangat nak layan perasaan.
Just lalui hidup dengan aman dan damai bersama suami terchinta :))

Published with Blogger-droid v2.0.9

4 luahan hati..:

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said... [Reply to comment]

semoge masin la mulut mereka2 itu..
aminn.. (^_^)

Umaira Umar said... [Reply to comment]

ala..normal la tu kalo golongan yg chumel2 ni org akan begitu...disudut hati mesti ade sikit terasa. tp buat lali je lah yg bagus nye...kalo malas nak balas just letak simbol simile je... mcm ni :) .

eKa said... [Reply to comment]

bagus... be +ve. angggap je mcm derang dokan kita yer

Syazana Zainn said... [Reply to comment]

insyaAllah ada rezeki nnt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...