Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, October 24, 2013

peminat bunga!


jiwa mak mak dah meresap dalam hati aku.
even aku ni takde la tua sangat. tapi entah kenapa, aku dah dapat aura tu.!
-____-

sebenarnya dulu aku langsung tak suka.
tapi sekarang suka. suka tengok bunga. suka amek gambar bunga.
semua tentang bunga la aku suka.
macam jiwa mak mak kan? over sangat dah sekarang ni.
sampai wallpaper komputer opis pon aku letak gambar bunga. .
lain macam sangat.


tak payah pergi jauh jauh. blog aku pon sekarang ni dah penuh bunga.
tengok la atasss tu. santekkk kan?
dah macam sakai pon ada. bunga sana sini.
tu pon control lagi ni. kalau ikut, semua gambar nak buang dah.
nak letak pelbagai jenis bunga.
mmmm. . rasa minah bunga pulak. hekk!




 seperti biasa la kan. semua bunga bunga ni aku google ja.
mana cantik. sedap pada mata. aku save laaaa
minat yang shock pink dan merah. yang kaler lain tu kurang sikit.
^__^




semuanya cantik. nak letak semua macam pelik pulak.
so letak sikit2. sebagai bukti yang sekarang ni aku peminat bunga!
tak taw pulak kalau lepas2 ni aku minat barang2 kereta pulak kan.
ewah! bajet kayo bertingkek tingkek.
-___-"



3 luahan hati..:

Umaira Umar said... [Reply to comment]

Jom shopping online kat sini!~
Sukar utk mendapatkan pakaian plus size yg cantik2 dgn harga yg murah? LIKE & Shopping @ www.facebook.com/gebusplusize

sudipVSsenduk said... [Reply to comment]

akak masih tak minat bunga-bungaan.. entah bila la nak insaf agaknya, huhuhu

♥ ROS ♥ said... [Reply to comment]

Bunga ni sinonim dgn jiwa wanita... Xsemestinya minat bunga org tua... Kikiki.. Ros pun suka tp belum kerkesempatan nak bertana,,.wakakka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...