Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 5, 2011

air mata yang dah takde nilai...





 pagi ni aku sangat busy. terlalu busy sampai belom sempat duduk dah kene wat keje.
okey. abes kat sini. nak citer benda lain. aku cume nak bagitaw kelewatan aku update blog. hihi
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
sejak akhir2 ni. aku jadi makin penyedih. nak g keje nanges, nak tido nanges.
tapi aku nanges kat umah jela. takkan aku nak meraung kat opis plak kan.
stat semalam. En. Boo Boo dah tak balik lambat. nak stay kat umah dengan aku.

bes kan kalu selalu camni. tapi aku paham keje die bukan cam suami orang lain yang keje opis hour.
apepon aku sangat bersyukur sebab die banyak membantu aku nak setel keje umah. 
even die baru balik keje sekalipon. tu la yang wat aku rase sentiase disayangi.

aku nak g dah Khamis ni. semalam mase En. Boo Boo lipat baju n aku iron stok baju untuk die.
aku tanya die. mane baju nak bawak. mane baju boleh pakai. ape yang aku akan pakai disana nanti.
sumenye atas pilihan En. Boo Boo. mase pilih2 baju. 
En. Boo Boo banyak sangat berpesan kat aku. macam2. n yang pasti. aku akan nanges lagi.

rindunya nanti aku kat En. Boo Boo. aku berharap. ati aku akan tabah.
tak lama wahai hati. cuma 13 hari. sabar ye. lagipon ade aku wak 'bekal' nak g sane.
biar aku je yang taw 'bekal' tu. tak mau cakap sebab malu.
semalam En. Boo Boo dah pesan.


" sayang..jangan nanges2 sangat.. nanti abang lagi susah hati nak lepas sayang.."









 


4 luahan hati..:

saya YANA said... [Reply to comment]

hukhuk.. saba ye kak... jauh2 ni pengerat kasih..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

yela yana...pas balik ni..akak amek cuti pjg..hihi

nak eratkan kaseh syg..kire nk cover blk yg 13ari tu..

boleh camtu..??

Shaza said... [Reply to comment]

xboleh..kn kerja...huhuhu

qaseh johanna said... [Reply to comment]

ye...memikirkan keje..pasrah jela..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...