Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 6, 2011

Blog aku berehat lama.. Jangan lupakan aku ye..!!




Assalamualaikum.

Entri pemula untuk arini. mungkin gak yang terakhir.
Esok aku nak berangkat dah. naik bus 11.30pagi kat Dewan Mahfuz, KKR.
arini aku ingat nak half day. saje nak balik awal. nak re-check balik senarai barang keperluan.

selama 2minggu aku akan bertapa kat Suria Cherating Resort. lama kan.
jangan lupa aku ye kawan2. ingat aku setiap kali blogwalking kat sini.
aku abes induksi 19hb tapi aku amek cuti tambahan pastu.

maknanya kawan2 sume akan jumpa aku lagi pada 25hb.
hari gaji tu. hihi. wah boleh shopping. pade kawan2 yang dok area Bangsar ni.
meh le datang jumpe aku kat Midvalley. kang aku blanje cekodet singgit. hihi.

rindu2 la kat aku eh. sepanjang aku takde ni. jangan le ngata kat aku ke hape.
kalu nak komen. pls drops yang cute2 je. jangan melucah cam Rex tu.
 pada jiran sebelah kerusi, Saza. ko jangan bako plak kerusi meja aku ni.
kang merempat plak aku balik kang.

hurm... aku g induksi bukan sorang2 taw. aku g dengan Shah, Rex, Nik n Suzie.
Suzie baru je dapat taw 2hari lepas. walaupon ade kawan2 dari sini.
tapi aku tetap akan cari kawan2 baru. kang senang nak berjimba kalu sesat mane2.
tu pentingnye kawan ramai. kan.. kan.. kan..

semalam aku de amek gambo beg Akademi Fantasia + barang2 yang aku wak.
En. Boo Boo cakap dah macam nak dok sebulan.
kalah student AF yang tersingkir. hehe. tapi maaf ye. aku tertinggal camera dalam kete.
" i'm sorryyy... "

 okey la. semoga sume orang sihat2 belaka. jangan nakal2. buat keje yang berpekdah sikit ye.
nanti balik. aku citer pasal kisah2 aku sepanjang kursus 'menguruskan' badan.
wahh..!! kurus ke.. ?? ala tengok jela nanti k.. kalu tak kurus pon. wat le nampak cam kurus.
 
 
 

** eee.. tak sabo nak tunggu 19hb.. nak je cepat abes induksi.. hoho
even mula pon blom. ! =)








 


3 luahan hati..:

Shaza said... [Reply to comment]

msk keje ari gj erk....lallallaa..sy sgt suka hari gj utk bln4 ni...coz my turn is coming...lalallala

Faztee Danisha said... [Reply to comment]

aloha bunyi cam sedey jak..slmt bjuang kt sane nt..haha..mesti bestnye dan rs nak g lg kusus ni nt..wacaa...stay cool..slmt jln

qaseh johanna said... [Reply to comment]

saza :: okey..aku tak datang..cuti sebulan..hehe


faztee::amboi..boleh lg ke ade prsaan nk g lagi..??blom g pon dah rse berat..hihi xpe2..nnt klu ade mse saye update ektiviti sane.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...