Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 4, 2011

Pagi Yang Suam-suam Kuku




assalamualaikum
pagi ni aku malas sangat. even aku dah cuti ari Jumaat aritu. tp aku still malas.
mood yang tak keruan.
pakai baju pink tapi henbeg merah pastu kasut itam.

stat malam Jumaat. family dari kampong datang.
aku masak n wat kek kat adik sempena beday adik on 31 March.
tapi cian adik. adik kene kayap yang teruk kat muke.

so adik tak dapat makan kek yang ade telor tu.
ari Sabtu pagi pas sarapan. kami sume bertolak ke Rembau.
nak amek ayang. pastu mak n abah nak g kenduri anak angkat diorang kat Linggi.

mase on d way balik, abah singgah umah makcu kat Port Klang.
stay sampai lewat petang pastu balik umah kami.
balik tu aku malas sangat nak masak sebab sume dah penat.
aku suh En. Boo Boo beli roti canai je.

Ari Ahad. sembang 1 family. bincang pasal  keje kawen angah.
dalam kol11 gerak g umah ucu kat Rawang. sembang2.
balik n anta ayang kat komuter. terus balik umah.

masak lebih kurang. makan.
mak abah balik. dalam 5.30 camtu.
aku kemas umah. En. Boo Boo dok depan tv bace paper tanpa rase bersalah.

malam tadi aku tak iron baju pon. tgk tv pastu bulp awal. sangat awal.
takde nak tgk citer ape2 pon. rase tak larat sangat.
tapi kali ni time mak balik. aku rase sedih. mungkin sebab aku nak kene g induksi kot.

pagi ni. pakai je ape yang ade dalam almari. sungguh malas.
mood memang takde. gambo pon takde. sejak aku nak kene g induksi.
aku rase idop aku dah tak keruan. haih.







 


4 luahan hati..:

saya YANA said... [Reply to comment]

hmm.. adoi.. jangan la cam tu kak.. akak kan pegi sebab nk kerja.. <pandai nasihat je.. kalau lalui sendiri, mungkin sama je ngan akak kot... hahaha..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

yana::sedey taw..hati jadi xsnang..kalu shari dua boleh la suke hati..ni 2mggu..leh demam akak camni.. T____T

saya YANA said... [Reply to comment]

hujung minggu bole jumpa tak?.. suh la en.hubby datang sana.. hehe..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

yana..xboleh jumpa lgsg..memang jadual pack sgt..cam kalu kite kene orentasi kt U..sntse ade bnd nak wat kan..sme gak la camni..progrm abes 12mlm..then 5am dh kne bgn..

program yg xkan abes slm 2mggu. nak jmp pon ssh nnt...tu yg sedey tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...