Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, September 8, 2012

ARAHAN BOSS


S A B T U

 percayalah. aku di opis. .
bukan sebab gigih nak capai APC ke apa tapi sebab arahan boss.
dan yang paling aku sakit hati, boss belom sampai.!
sedangkan rumah aku lagi jauh dari dia.
dan aku pon baru ja lepas makan koew tiaw goreng bekal dari rumah.
dah setapaware aku makan, boss aku masih belom sampai. .aku benci janji melayu!
dan sekarang ni, aku dah mesej sama dia, lagi 30min dia tarak marey,
aku cabut serta merta. .

dalam perkhidmatan aku selama hampir 3tahun ni,
ini adalah kali pertama aku datang opis hari cuti sebab nak buat kerja.
tanpa claimn OT okey. sebab tu aku berkira dengan boss aku ni.
dengan nak kejar open house sana sini, rasa menyesal pulak setuju nak tolong boss.
Hee. . memang tak ikhlas pon datang arini.
paling busuk, pukul3 aku nak blah dah. .!!
biar la nak jadi apa pon. . kejam kejam Haha


8 luahan hati..:

hnahdy said... [Reply to comment]

bos xingat atau kes emegenc kot. hanset ilang ke. pa ke

pnsusu said... [Reply to comment]

bos sedap je bg arahan..sepatutnya jd contoh la kat staff dtg pd waktunya...ihiiii nk dekat pukul 3 dah..,,cabuttttt

::EIDA:: said... [Reply to comment]

Erk? Kerja? Ida sendat perut makan openhouse ri ni.. hihihi

Suka jumpa ari tu kan!!

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

uish apa daa boss mcm tuh.. patutnya kalau nak suruh staff wat keje amal dia mestilaa dtg awal.. idaklah boss tercongok aje depan pc opis tuh..

ieja amieja said... [Reply to comment]

senang2 je boss bg arahan, tp btg hidung sndr pun x nmpk..mmg betul la janji melayu nikan..x leh percaya(majoriti ler)..ok jg ler tu nak tunggu hingga pukul 3..

Kesuma Angsana said... [Reply to comment]

bos terlupa lah tu hehehe

eMMe said... [Reply to comment]

dear, ape kesudahannya?
bos mai ke tak mai?
u blah ke tak jadi blah? ari weekend la kite nak spend time dgn famili n skrg ni mesti byk dpt jemputan OH kan... huhuhu... sabar je la dear...

Masya said... [Reply to comment]

bos pandai jer bagi arahan ehh.. tp dia pun takmoo datang sebenarnya hihihihihi.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...