Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, September 6, 2012

Terkini.!


lama sudah tak update blog ni.
mana nak kejar dengan kesibukan melampau. kesedihan sebab kehilangan.
semua bercampur aduk.
mood pon dok terawang awang. semua benda jadi secara tiba2.
embah aku baru meninggal dunia Selasa baru ni.
ops pada yang tak taw tu, embah adalah panggilan untuk opah dalam bahasa Jawa.
embah sakit hari Sabtu, hari Selasa dah takde.
mudah cara pemergiannya. faktor usia pon sama.
maklum la dah menjangkau 81tahun.
semoga roh mu dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama orang beriman.
Al-Fatihah.

dan aku masuk kerja semalam. itupon dah 11lebih.
masuk opis jugak walaupon lambat. sebab tender drawing belum hantar.
Isnin ni last, dah kena submit.!
semoga kerja aku dipermudahkan dan dipercepatkan.
kerja buat jugak, open house KKR nanti tetap nak pergi jugak.
Heh. dasar manusia tak tolak rezeki kan.



9 luahan hati..:

Acik Erna said... [Reply to comment]

Assalam Qaseh.Alfatihah dan salam takziah

♥ ROS ♥ said... [Reply to comment]

Sabar ye kak..pasti ade hikmahnya.. Jgn sedih2 yer..cayang akk :)

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

salam takziah meme.. semoga roh embah di tempatkan di golongan org2 yang beriman..
kena sabar dan kuat ye.. kalau boleh mmg kita tak nak hilang sesaper tapi percayalah yang semuanya ada hikmah

Siti Nursyuhada said... [Reply to comment]

Salam tahziah dari sue

sudipVSsenduk said... [Reply to comment]

Salam takziah, moga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersam orang2 beriman... Amin

Joanna Yunus said... [Reply to comment]

Salam Takziah daripada akak sekeluarga

Miz Sitti said... [Reply to comment]

Tabahkan Hati yer Mimie..setiap yang hidup pasti akan pergi menghadap penciptanya..penting doa semoga ditempakan dikalangan org beriman..al-fatihah..

Jgn lupe g blog akak yer hihihi
apamjsbaker@blogspot.com

Miss Volvo said... [Reply to comment]

jangan sedih-sedih ye. al fatihah

Masya said... [Reply to comment]

assalamualaikum.. lame x singgah sini sibuk jugak huhuhu..

al-fatihah buat arwah embah moga rohnya tenang disana....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...