Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, December 23, 2010

my bestie @ Restoran Malas.. =D

assalamualaikum...     

setiap pagi akan update blog dulu..datang awal..ni le keje nye..ngeee =D

hari ahad aritu..jumpa wawa..ye wawa..kawan paling ngam n terbaeek di UTM..hehehe

entah le..mungkin rezeki aku kot dapat jumpa wawa aritu..wawa dgn ain..anak sedara nan satu 
die..mane boleh tinggai..nak berjalan mana pon mesti wak ain..maklum la 'titi' tu je yang ada nak layan

die..hahaha mmm wawa datang awal katenye..tak taw le kan kalu wawa ni nipu aku je..hehehe
*jgn marah ye wa..!! 

yela wawa ni susah sikit nak bangun awal..

melainkan die ade nak wat samtin yg die betoi2 xcited nak wat @ die ade paper pg tu..sekali lagi jgn marah aku ye wa... =D 

wawa datang tepen die g zoo (dpt masuk free ni..)psst..ade pakwe belanja..hahaha ade pakwe ke..?? aku dapat jumpa wawa tak lama sebab baru balik dr kenduri sepupu kat sg. siput..lambat pulok sampai..tapi aku jumpa wa kat tempat paling bes n sempoi..yg aku sendiri tak penah g..hahaha


RESTORAN MALAS..!!

Unik kan nama tempat ni..memang takde sape boleh lawan..name pelik..menu pon mantop..!! 

MACAM2 ADA..yg spesel CHAR KUE TEOW.. yg paling sedap LAKSA.. mintak yg lain pon tetap dapat 2 menu tu gak..hahaha sebabnya ada 2 menu je kt kedai tu..tu la die dapat nama unik tu..air pon cume ade air botol je..memang le malas kan..sampai bancuh air pon taknak..bayangkan betapa malasnye kedai ni..bukti kat gambo bawah ye...



mmm sejam gak la aku bergelak sakan dengan wawa kat kedai tu..lama tak gelak camtu..memang le seronok sangat..kalu aku gelak camtu kt umah..mau le En. Boo Boo tu cakap aku meroyan..alahai..memang bersopan santun le aku pas kawen ni...tapi bile jumpa geng..ilang keAYUan aku tu..hahaha *sowi sayang..!! 
tapi dalam kereta..memang aku kne sound setepet dgn En. Boo Boo...slumber je muke die...

"sayang ni memang camtu ke kalu dgn wawa..?? tak penah abang tengok sayang gelak sampai camtu..!!"
*
*
*
*
*
*
T___________T
sekian

2 luahan hati..:

Miss ORchid @ Nur said... [Reply to comment]

hehehehe..so funny!!..sya pun kekadang jadik gaya tuh gakk..depan2 kontrol cute..belakang bila jumpe geng satu tongkang...abeh..golak xhenggat donia...klu langsuir dengo pun ..gigil..hakhak

qaseh johanna said... [Reply to comment]

betol tu..pas kawen kne ayu2...klu tak kompom kne sound lg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...