Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, December 27, 2010

Pertandingan Bowling @ COSMIC BOWL =D








aishh..nape ni..??tengah sedap2 upload gambo..ade probs plak..
ape ke he nye yob..??
grrrrr..!!!
boleh pulok die cakap gambo dalam ni banyak sangat..
ape plok..mane de banyak..
aku baru je berjinak2 dgn blog..tak kan nak kne beli space untuk letk gambo2 plak..
mane adil..
orang lain yg dah bape thn berkecimpung dgn blog ni camne..??
lagi banyak kot gambo diorg..
aku punye blog blom ckop 6bulan pon..!!

chiitttt..!!
ni yg wat aku marah ni..
nak citer psal pertandingan aritu pon dah ilang mood taw..


2 luahan hati..:

~...AmALinA....~ said... [Reply to comment]

salam ziarah+follow skali...(^_*)

qaseh johanna said... [Reply to comment]

terime kaseh sbb sudi...macam tak pecaye plak.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...