Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, January 13, 2011

AKU PUAS DGN MEREKA !!

ASSALAMUALAIKUM..
Mmm..tajuk entri..bukan main kontroversi lg eh..ngalahkan cam citer hot
Fasha Sandha..
okeh..anyway..aku bukan taksub sgt dgn dunia hiburan ni..banyak lg benda lain yang nk di layankan..
ye dak..??
okey..jom menuju ke jalan yg benar ye..jom...
Ehem2..rasenye sejak dari bulan 10 tahun 2010 aku mule blogging..rase makin menarik pulak..
semakin ramai kawan2 di alam maya..even tak penah jumpa..tak penah sembang2 secara nyata..
tapi tetap happening..walaupon ade blogger2 otai yang just lalu je @ ade yg tak jengah lgsg..tapi aku rase puas..sebab ramai kawan..ape saja pendapat @ komen yg membina dan boleh menolong akan disusuli ucapan 
TERIMA KASEH..


~Antara blog yg rajin aku singgah hampir saban waktu ~









paling bes la blog mereka ini..blogger yg lain pon bes gak..tapi ni adalah blog yg tak penah lg misz la setiap hari..memang bes..yg lain tu aku kunjung gak..tapi tak kan le nak letak sume kat sini atas sebab2 yg tak dapat dielak kan.. 
Antaranya ialah ::

*
*
*
*
*
*


4 luahan hati..:

juelee said... [Reply to comment]

tekiu yang.. terharu..sob~~sob~~sob~~

akuanakpahang said... [Reply to comment]

Salam Tuan Umah, Pergh hebat tu awk letak blog kita bawah Blog En Ben tu :) Terima kasih byk-byk. Blog kita biasa-biasa aje, apapun terima kasih byk2 sebab sudi singgah ke blog akuanakpahang TQVM.

qaseh johanna said... [Reply to comment]

cik juelee :: ehem2..jgn emo..saye mmg slalu layan post awak..cume xlayak nk komen je..rase malu plak..tak setaraf le katakn..

en akuanakpahang :: salam..takde ape nak bg adiah..sbb kdg2 tu saya baca je entri awak..tp saya suka stp entri awak..membina..

aibaks said... [Reply to comment]

ngeh3.. alamak... aibaks dalam kategori abg ben.. mat gebu.. anak pahang.. uhuh... cam jauh je lagi kategori aibaks nak capai spy jadi cam depa.. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...