Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 19, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..masih lagi aku di sini..untuk teruskan perjuangan yg dah semakin bersisa ni..hehe
mmm..tadi jenjalan itik jap kt blog aibaks (bukan nama sebenar)..
so cam bese pas jenjalan mesti ade buah tgn yg aku wak blk utk dipaparkan kt blog ni..
tapi idak le teman tiru mike ye en aibaks..ngeh3~~ =p

okeh..jom tengok ape yg aku kutip wak balik dr sane..
~ GA..GA..GA.. GIVE AWAY.. ~

menang rm 100..memang bahagia la hidop kn..pasni leh terus pakai kete baru..
inspira hitam..*perasan jap!!
dari si gadis mata coklat..mata coklat..mata guli tu farah..!!

 okey..ni la gambo yang dipertaruhkan..hihi
gambo En. Boo Boo terchenta dgn strawnye..
time ni die baru pas tumpahkan 1/3 botol 100plus..
sangat tak senonoh..!!



nak tengok ape yg die nak..jom zasss..

1. jadi follower.. SIAP
2. letak BANNER contest kat side bar... SIAP
3. wat entri pasal ape benda yg aku nak kalu aku menang RM 100.. SIAP


wahai cik gadis bermata coklat yg cumil..
 *ececeh ayat nak menang 100
kalau saye dapat menang RM 100 tu saye nak letak dalam ASB..
sebab saye nak beli kereta..belom cukup duit lagi ni..
tak cukup lagi RM 100 je..
sedey2..
T__T


4. kene tag 4 orang kengkawan..jom tengok..sape yg terkena..




5. due date pada 1 MAC 2011


6 luahan hati..:

aibaks said... [Reply to comment]

gud luck qaseh..

nota kaki: awat awak buh url qasehmemejohari tapi invalid blog? hehe

qaseh johanna said... [Reply to comment]

kat mane aibaks sy letk url tu..?? kt komen awk ke..??

ish..masalh ape plak ni..tu le memandai je tkr url..lgsg de msalah..hehe

apisv2 said... [Reply to comment]

gudluck;D

~PuRpLe BlosSom~ said... [Reply to comment]

jom join ni plak mimi.. :D

http://boodarkbaik.blogspot.com/2011/01/contest-kami-pose-cumey.html

miss raihan said... [Reply to comment]

http://raihan-lifeisawonder.blogspot.com/2011/01/pic-hitam-putih-paling-cool.html

siti fatimah said... [Reply to comment]

p/s : tq join contest ,good luck !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...