Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 18, 2011

GA umar yg cute : picture aku cute? kau ada?


cara-caranya.....semudah abcde je.

1st kena la jadi follower umar yg cute ini.. SIAP
2nd: kena la like FB fan page umar dan BFF umar yaitu encik lembu.. FB non ade
3rd: kena la buat entry GA umar yg cute: picture aku cute? kau ada? SIAP

 DUE DATE :: 9 Februari


mmm..nak join gak la...hehehe
ni gambo adik yg paling kecik..ANJE nama die..
okes meh nak cite siket pasal gambo ni..
gambo ni di amek time bertunang sepupu..
ni mase nak g umah pihak pompuan..kek topi jalan..sebab tu singgah beli jambu jap..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

okey tak jadinye..??gune picasa jew..bagi lighting ckit..shadow kasi up ckit..maka..hasilnye sedemikian le..

nak tag sape ni..?kite try jela eh...jom tgk sape yg kena..!!





6 luahan hati..:

aibaks said... [Reply to comment]

gud luck qaseh!hehe..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

hehehe..tgk aibaks join..mane leh dok diam kn...tenkiu..

suzie shazana said... [Reply to comment]

http://iniblogsuzi.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

LittLeMyRsHMaLLoW said... [Reply to comment]

tAHniAh ! ! !
=)

Shaza said... [Reply to comment]

mimi..tahniah...leh blnja..hhuhuhu

UYC said... [Reply to comment]

tahniah anda menang :)
http://salam1malay.blogspot.com/2011/02/pemenang-1st-ga-oh-umar.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...