Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, August 17, 2012

Tabiat Pemandu Berhemah Di Jalan Sesak


Eh dah nak raya kita semua ye.
ada lagi ke yang nak buka blog time nak raya ni.
aku pon dah nak balik kampong petang ni.
seperti jangkaan semua. sesak adalah 3 kali ganda dari biasa.
yang biasa time nak raya tu dah memang sesak.
ni tambah pulak 3 kali ganda.
super duper sesak la ni ye. . Huh!
stop. jangan merungut lagi ye. redha jela.
masing2 sibuk nak beraya kat kampong kan. jadi bersabar adalah caranya.
pada yang balik ke kampung halaman harini dan esok.
berhati hati la ye. kalau sesak tu ignore kan je.
jangan tension2. aku relaks je.
yela sebab bukan aku yang drive ye dak. ? Hihi
ingat orang tersayang di kampung halaman.
dan pada 'pemandu berhemah' yang selalu ikot lorong kecemasan tu.
aku benci kamu semua. sangat!
aku harap la ada polis atau pihak berkuasa pantau benda ni.
kalau tabiat macam ni, bukan lagi cepatkan perjalanan.
menyusahkan orang lain adala. karang sibuk nak himpit kereta kita jugak.
semoga sedar diri la pada 'pemandu berhemah' tu ini tahun.
ingat sikit, kamu diperhatikan..!


5 luahan hati..:

mama aryan said... [Reply to comment]

akak masih bekerja hari ni,tp dah xder mood nak keje..hehe,pg esok blk kg

Kesuma Angsana said... [Reply to comment]

mmg kena sentiasa berhemah dijalanraya

sudipVSsenduk said... [Reply to comment]

bila sebuah kereta buat, yg lain pun mengekor... nyampah!

::EIDA:: said... [Reply to comment]

Selamat Hari Rayaaa ~~ =)

Miss Volvo said... [Reply to comment]

eik npe kete dlm gmbr tu bkeadaan mcm tu??


p.s : slmt ari rayeeeeeeeeeee!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...