Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, August 9, 2012

Bukan duit cina mati!

Cantik kan duit baru RM20 ni. Kaler pon comel.
Maaf la. . Sekarang ni aku busy sangat.
Ada drawing tender yang nak kena hantar. .
Kena submit sebelum raya. Uhuk uhuk..
Itu yang semua post pendek2 belaka.
Eh, ada khabar angin yang cakap duit kita latest design ni tak cantik.!
Pandai2 jela. . Suruh design sendiri baru taw.
Pelik aku dengan mental masyarakat kita ni.
Semua tak puas hati. Kutuk macam2. .
Duit monopoli la. Duit cina mati la. .
Lepas ni, kalau susah sangat guna syiling jela.
Suka benor nak protes orang. Dosa weh dosa!

Published with Blogger-droid v2.0.6

6 luahan hati..:

Kesuma Angsana said... [Reply to comment]

cantikler pulak color duit tu hehehe

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

dalam byk2 duit baru.. ain pon suka duit RM20.. warna dia sgt sweet ajerk.. Auf pon kalau pilih duit kita susun depan dia.. dia amek kaler oren tu gaks

Noli@Ibu Wafa said... [Reply to comment]

comel kn..tapi ibu wafa tak jumpa lagi rm20 nih...hehe

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

cantek tapi kadang2 konpius...hehe

Ryn said... [Reply to comment]

nak sekepingggg!!!

Masya said... [Reply to comment]

betul tu ... ade jer yg x betul, ade jer yg nak di komplennya..

tapi sy tak dapat tukar yg rm 20.00 dah habis hubby kate.. xpelah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...