Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, August 10, 2012

Goodies Raya

Untuk seminggu ni.. Online guna henpon jela..
Busy yang amat. Tapi masih update blog. .
Sebab nanti ada yang tanya. . Kawan2 yang rapat dan daily buka blog ni. . TQ :)
Okey semalam, aku dah siapkan hampir 200 uncang goodies. Alhamdulillah. .
Semuanya untuk raya ni la. . Untuk budak2 yang beraya pusing kampung tu.
Dalam uncang tu ada sekali duit raya. .
Ini merupakan tahun kedua kami buat macam ni untuk family En. Boo Boo.
Family aku dah lama dah buat macam ni setiap kali raya.
Disamping duit raya, ada jugak la manisan. .
Seronok la sikit budak2 yang terima nanti. .
Ada sumi. Ada keropok. Ada lolipop. Ada mentos :)
Duit raya disimpan.. Manisan dimakan..
Rezeki untuk budak2 kan.. Raya ni yang paling seronok dah tentu budak2..
Kita yang dah berumur ni pon seronok jugak.
Rezeki yang lebih biarlah berkongsi kan. .
Mudah mudahan rezeki tu akan bertambah :) Aminn. .

Published with Blogger-droid v2.0.6

6 luahan hati..:

Masya said... [Reply to comment]

tak pernah terpikir nak buat macam ni.. tq kongsikan idea.. kat kampung saya setiap tahun ade baraan.. buat macam ni mesti meriahkan... mesti dia org lagi suke..

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

wah aunty meme.. auf kata dia nak satu gak ye.. ekekeke.. nak raya jugaksss

::EIDA:: said... [Reply to comment]

Waahhh.. bertambah suka lah budak budak. Moga moga budak budak bagi wak rezeki lagi yer... =)

kak tini (umialya) said... [Reply to comment]

bagusnya idea ni, boleh dipraktiskan

Syazana Zainn said... [Reply to comment]

banyak juga tu buat sampai 200 uncang hihi

p/s: nak juga boleh? hihi

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

untonglah jadi budak2, msti dorg berulang alik dtg ke rumah..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...