Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, May 20, 2011

mati la korang 2 beranak pasni..!!





 aku dah jumpa penyelesaian pada masalah aku. bermodalkan RM 3.
insyaALLAH. aku harap berjaya la ye. aku nak wat terus balik ni.
En. Boo Boo tak tolong takpe. aku panjat sendiri semata2 nak tampal kat dinding umah.

mati la sume malam ni. puas ati aku kalau korang berdua mati. memang itu yang aku nak. hahaha.
geram sungguh aku dengan cicak 2 ekor ni.
agaknye mak dengan anak kot.

paling aku sakit hati time nak tengok tibi. lalu lalang kat dinding tu macam takde masalah.
aritu bapak a.k.a laki ko aku dah suh En. Boo Boo lastik.
selamat kembali ke pangkuan ALLAH dah die. malam ni turn korang 2 beranak plak ye.

aku geram sangat sebab aku tak leh tengok t**k korang kat tepi sofa aku. kat tepi lemari tibi.
bila aku sergah. bukan main anak ko menyorok sebalik jam.
sebalik frame ALLAH, MUHAMMAD aku. ko tu plak dah memang sah tak takut dengan aku.

takpe2. tak takut ye. korang selama ni berjimba sakan kan kat umah aku kan..
siap korang. memang aku tunggu sangat saat mati korang..!!







 


4 luahan hati..:

Nini Hartini said... [Reply to comment]

Ada 2 ekor je ke? fihh kalau rumah saya, tak terkira rasanya. hehe

qaseh johanna said... [Reply to comment]

nini :: setakat ni 2 je yang dpt dikesan...hihi

sebab 2 beranak ni asyik dok rancak berfun fair time kami tgk tibi.. :)

saya YANA said... [Reply to comment]

hahaha....kat rumah Yana pon ada jugak.. tapi taik nye banyak kat luar rumah.. kat dalam.. jarang jumpe.. hehehe...

kalau mak Yana ridset je kak... haha... ridset tu beli untuk bunuh cicak..bukan nyamuk.. hahaha..

Mamma Olyn ♥ said... [Reply to comment]

mmg sakit ati klu tgk cicak bekeliaran di dinding umah, i geli tgk cicak.. eee harap semua dpt dihapus setelah pelekat benda tu, bgs tul..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...