Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 31, 2011

Ya ALLAH..!




Tadi En. Boo Boo kol aku dalam 1130am. alhamdulillah. dah kenyang pon die.
ade lagi sikit untuk petang ni. sementara tunggu aku balik n masak untuk dinner.
" abang..sayang rindu abang.. "

disebabkan semalam aku tak masak ape2 yang berat. so pagi tadi aku bangun awal.
nak siapkan sup telor! bubur tu aku dah masak dari semalam. guna slow cooker adiah kawen.
so lepas ni senang le keje ye dak..?? hehe
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
hurmm..tadi aku blogwalking kat sini.

http://kernakasihkita.blogspot.com

bila aku baca kisah iron lady ni. aku pulak terharu. tabahnya dia.
sedangkan aku..?? kalu aku kat tempat dia, kuat kah aku..??
aku harap aku setabah dia.

bila aku baca kisah2 mengenai permata hatinya. aku sedih.
walaupon amanah dari Allah itu kurang sempurna. tapi amanah itu cukup indah.
kisah suaminya yang perlu jalani pembedahan kaki. redhanya dia.

bila aku baca apa yang dia rasa. aku kenang nasib diri. dugaan aku tak sehebat dia.
En. Boo Boo tak perlu nak stay di hospital berminggu2.
tak perlu di operate kaki tu. **tapi ni pon hampir nyaris!!
Ya Allah.. tabahkan lah aku..




 kalu penghujung bulan6 ni g check up tapi still takde joint antara tulang tu.
maybe En. Boo Boo aku kena operation. untuk masukkan besi untuk support tulang tu!
sebab tulang yang patah tu adalah tulang besar n peranan die pon banyak untuk support the whole body. so tak leh main2.. takut nanti akan tempang..!!


Ya Allah.. lapangkan lah dada hamba-Mu ini untuk tempuhi semuanya..






 


4 luahan hati..:

saya YANA said... [Reply to comment]

insyaAllah akan pulih en.BOO BOO tu.. hehe... amboi kak.. sedapnya bubur tu.. hehe..

ratusiput said... [Reply to comment]

solat hajat slalu mntak Allah permudahkan semuanya k..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

yana::mekaseh ye yana.. harap2 begitu la hendaknye..risau jugak hati ni.

**yana masak le..yana kn pndai masak..hihi

qaseh johanna said... [Reply to comment]

ratu siput:: mekaseh akak..insyaALLAH akan di usahakan.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...