Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, July 7, 2011

i love u lah...KOMUTER!


Semalam komuter wat hal lagi. adehh.!
sakit hati taw. tren delay hampir 2jam. haaa.. korang bayangkan lah betapa ramainya hamba ALLAH yang menunggu. dan betapa hazabnya nak masuk dalam tren!

memang kalau pikir balik. mesti serik nak naik tren dah. tapi itu je kemudahan dan kesenangan yang ada di Rawang ni. memang tragis weh kalau dikenang2.
orang paling ramai kat KL Sentral n Bank Negara.

itu memang kemuncak la. sampai gadoh2 taw. siap tarik2 rambut lagi punya nak masuk.
okey.. itu aku tipu je. hihi
sebebnarnya aku nak bagitaw. sebab komuter delay.
lagi skali En. Boo Boo masak kat aku.

telor mata kobau + bawang besa + cabai + kicap


sayo campo + ayam + tohu telor

weh terharu ooo..! walaupon tahap kadang2 yakni time emergency ja dia masak tapi masih boleh mengenyangkan! syukur alhamdulillah.
memang le takde pari bakar, ayam golek bagai. tapi aku tetap rasa bahagia dengan keprihatinan tu.

jangan tunggu tren delay je baru nak masak ye. hari2 masak pon takpe.
i likeeeeee.. hehe
sebab tu aku suka kalau tren delay. tapi jangan la selalu. penat weh. sampai umah 7.30!












 


5 luahan hati..:

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

memang letih kalu tren delay.. penat menunggu.. kdg2 rasa nak pengsan dengan kesesakan tren tuh..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

betol tu ain...tp kalau nak pengsan pon kena pikir balik 2,3x..

sapa la yg nak angkat nnt kalau sy pingsan..hehe mau je terbiar,tersadai kt tepi pintu..sbb berat sgt!

Yen said... [Reply to comment]

apara..ktm mmg x pernah berubah dari dulu. koc baru la..upgrade la..tapi last2 sama jugak..service mcm har..

p/s: banyak duit pla nak buka stesen baru.

Cik Ina Do do Cheng said... [Reply to comment]

amboi baiknya hati en.boo boo masak tuk isteri. sikap terpuji,. dia cian ngan ko penat tunggu train.

eKa said... [Reply to comment]

jenuh la .bosan tuh tunggu tren lama2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...