Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, July 8, 2011

VIRUS serang seisi rumah..






En. Boo Boo dah selsema sejak hari Rabu. maknanya dah 3hari la.
dah die dok bersrooot sreeeet sakan kat umah. ajak g klinik taknak.
skang ni tak pasal2 aku pon dah terkena sama.

mula dari malam tadi. sakit tekak. nak telan air lior pon payah. seksa sungguh.
sabar jela. bila tengok aku dah sakit. baru dia kalut nak p klinik.
tapi sebab aku yang nak kena drive. aku cakap aku malas!

makanya pagi ni aku datang dengan idong tersumbat. tekak sakit.
kepala ada sikit pusing. kalau ikot hati memang malas datang dah. nak p amek mc ja.
tapi memandangkan blog perlu di update. aku gagahkan diri la ye.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
:: mode pagi ni ::
 srrrrooooot...ssrrreeeett.. srreeeeett..haccummm..srrooooooootttttttttttttttttttt!!!

















7 luahan hati..:

Aki said... [Reply to comment]

patutla muka srroooottt sssrreeettt je pagi ni..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

sadap u aki..!

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

waaa tuan rumah sakit ye.. cepat2 g dapatkan selesema yer ubat.. ye laa hujung minggu nie leh laa makan ubat dua2 ngan en boo boo.. pastu sama2 terbongkang sbb ngantok makan ubat selesema nie...

*ain suka makan aiskrim potong kalu selesema.. hehehe

qaseh johanna said... [Reply to comment]

kalau selsema lagi boleh mkn eskrem..?? dasat la ain ni..hihi

aTy _faRed~ said... [Reply to comment]

sekarang musim tak menentu...kejap kang panas ya hamat... kang hujan selebatnyer.. tu badan tak sihat... jage diri leklok key..:) jangan lupe rehat mesti mau lebih..[ni lar masenyer..] heheh..:)

Yen said... [Reply to comment]

haha..pegi kerja, untuk buat kerja..buat update blog oi.

aDieyZa said... [Reply to comment]

zana pun tgh selsema.. nak tido pun susah.. hidung tersumbat.. hope kita cepat sihat yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...