Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, July 1, 2011

selamat pagi cikgu..




salam Jumaat. minggu ni aku rase cepat masa berlalu.
dengan beday En. Boo Boo 2hari 2malam. ade jamuan kecik2 antara kami berdua.
nanti la tayang. semalam ade masalah. aku takleh nak cite.

pagi ni aku hepi. sebab petang ni family aku nak datang.
dan esok nak p Nilai. nak beli barang untuk kenduri Angah.
tajuk entri saje je kasi gempak. pagi2 ni ada rasa blues sikit.

"Selamat Pagi Cikgu..."
lama tak sebut perkataan tu.
dah 9tahun rasanya aku tinggalkan zaman sekolah.

walaupon aku dah lama tak jejak kaki ke sekolah aku dulu.
tapi hari2 aku jumpa cikgu yang mengajar Sains masa Form 3 dulu.
subjek paling bes mase tu Sains la. hehe sebab cite pasal sistem pembiakan!

cikgu yang mengajar Sains tu abah aku.
abah yang ngajar aku Sains masa Form 3. tu yang kena skor sokmo tu.!
kalau tak.. sila p sekolah jalan kaki..!
















4 luahan hati..:

eKa said... [Reply to comment]

ohohooh...saya setiap ari dok dgr ucapan tu... tau tak, masa form 3 dulu, subjek sains yg 1st topic tu.budak laki punya la score...lps tu sumenya merundum jatuh ke bawah

Cik Ina Do do Cheng said... [Reply to comment]

cik ina dulu terkulat-kulat je nak jadi anak cikgu. apakan daya ayah bukan cikgu. bestkan jadi anak cikgu. cikgu sains plak, mesti rasa vangga sikit.

qaseh johanna said... [Reply to comment]

SELAMAT PAGI CIKGU EKA...

dah jd cikgu mmg le..bes nya jd cikgu..dlu cita2 nk jd cikgu sbb byk cuti..hehe

**subjk plg bes mse form3..ingt smp bl2..bak kata kwn2 sekolah..!

qaseh johanna said... [Reply to comment]

cik ina::bangga sebab dapat naik kereta cikgu p sekolah..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...