Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, July 15, 2011

Puding Balqis..setelah 2bulan!





dah penah buat sebelom ni. tapi jelas aku punya kesabaran yang tidak kental.
abes jadi sikit senget sebab tak sabar nak tuang lapisan kedua.
kali ni. nampak cun kan.?
angguk jela. bukan kena bayo pon.

nak bagi kelainan. aku tabor je cincau pada lapisan 1st.
nampak sweet je.
ni buat semalam. makanya balik ni dah sejuk n boleh makan. hehe.

raya ni kalau takde aral nak buat open house lagi la.
sape nak datang..?
aku nak buat puding balqis ni jadi dessert. ngam lah..











9 luahan hati..:

Farieyna Bahri said... [Reply to comment]

sedapnyee.. nak ckit ble?? hhiihih

.:Mama Dhia:. said... [Reply to comment]

nampak sedap la..
nak datang open house boley??

.:Mama Dhia:. said... [Reply to comment]

nampak sedap la..
nak datang open house boley??

qaseh johanna said... [Reply to comment]

mama dhia::mari la..putrajaya - b.beruntung xdela jauh sgt kan..?

qaseh johanna said... [Reply to comment]

farieyna:: amek la..byk kt umah..xsentuh pon lagi..

ratusiput said... [Reply to comment]

suke tgk org buat puding tp tak ske makan...

pnsusu said... [Reply to comment]

yummy...cdapnyaa

Az-Zahra Fauzee said... [Reply to comment]

ahkak sedap je nampak.. huhu~
ajarla kite jugak..
kite nak tambah stoberi kt atas..
tehee~

eKa said... [Reply to comment]

menariknya.kaler pink tu bt tak tahan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...