Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 17, 2011

Bye ... Bye ...





mmm.. nak balik dah.. esok daN isnin aku takde.
balik kampong. jangan rindu aku sesangat ye kawan2. hehe.

aku balik kampong sebab angah nak bertunang.
nanti selasa aku masuk balik ye.

jangan nakal2. ingat aku selalu okey.
balik kampong ni nak naik Ferrari.
mau sakit mata, sakit jantung orang kampong camni.!!

 bye .. bye .. mmuah .. mmuah ..






 


5 luahan hati..:

Salfiza said... [Reply to comment]

salam.hai awak,saya ada review pasal blog awak ni kat blog sy ^_____^
sudi2 jenguk ye..

http://salfiza.blogspot.com/2011/03/blog-review-qaseh-johanna.html

Trah Assan said... [Reply to comment]

amboi ferrari gitewww ;P

.::: Princess MOMOY :::. said... [Reply to comment]

dear azatie =)
Tahniah kamu menang GA dari kawaii handmade
ini 4 digit rahsia anda: 6024

untuk penebusan hadiah:
http://www.kawaii-handmade.com/2011/03/pemenang-ga.html

qaseh johanna said... [Reply to comment]

salfiza::mekaseh ye..saye dah jengah...blog saye ni tak le bes pon..tb2 kne review camtu..hihi..malu plak..

trah assan::hehe..tu ferrari kecik...dah berhapok..lame sangat simpan dalam stor..yg besar tak mampu beli lagi..hihi

qaseh johanna said... [Reply to comment]

princess momoy::saye tak boleh bukak blog awak ni..camne nak tuntut adiah..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...