Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, March 28, 2011

Padah koje dengan "gomen"...adehh



aisshh.. aku dah susah hati. senak perot. lemas dada dah ni.
aku tak kompom lagi benda ni. tapi aku cuak gak la.
sapa tak cuak nak tinggal laki oooii.. 2minggu plak tu. nak kena g..

"I.N.D.U.K.S.I"

berchenta beb. lame tu. aku cume dengar khabar angin je ni.
dari ari Jumaat lagi aku dengar dah. pening kpala dah aku ni.
nak tinggal umah. tinggal En. Boo Boo. huhu serabut2.
kalu ikot date. dari 7 April - 19 April.
minggu depan je pon tapi surat tak sampai lagi. ngong betol la.

pagi ni datang opis. dah tambah citer lain yang wat aku makin serabut.
nak kene sedia baju putih segala. aku ingat g BTN @ Biro Tata Negara 
je yang kene pakai baju + shirt putih.
induksi pon kene gak. kalu tak pakai. die potong markah. lol.

aku paling susah ati part baju ni la. nak kena g wat. saiz aku dah maha pelik.
nak cari kat mana la ni tshirt putih ni. adehh. satu keje plak dah nak merayau cari.
baju kurung putih pon nak gak.. nak kene tempah plak. tapi tu takpe.
sepupu aku tukang jahit. dekat je umah die.
baju T ni yang aku susah nak cari ni. warna putih plak tu.
paling aku tak gemar. wat le itam ke. merah ke. boleh thn le gak.
ni putih. cittt.. tak rock langsong..!!

alahaiii .. bile banyak pikir. mule la aku lapar. makan jap.









 


5 luahan hati..:

Faztee Danisha said... [Reply to comment]

hahha..tu le..nape lak induksi pn nk pkai bju putih..kite dulu BTN je yg pkai bju tu..induksi 2wks gk la masa tu..bru je kwin..masih pngntin bru gi kursus tu..kene kat johor..memang bosan la..bnyk kje kumpuln..dan paling x lupe kene lak ckp kt depn..siut..so far sume tu dh slsai..

~PuRpLe BlosSom~ said... [Reply to comment]

siaann mimi.. xpe la mii.. kjap je tuh.. nk dpt tetap kn..???? haaa.. bkorban sket.. :) dugaan ni.. nnt mesti rindu-rinduan.. ;)

qaseh johanna said... [Reply to comment]

faztee :: bes la klu dah slsai..ni slagi tak slsai..slagi tu ssh ati..ish2..

lame betol la 2wks tu yang..huhu

qaseh johanna said... [Reply to comment]

purple :: aku sedey la.. nk kne berkorban ni yg aku xthn..hhuuuwwwaaaaaa....

Shaza said... [Reply to comment]

tahniah ye puan mimi kerana terpilih g induksi..aku ni nth bla la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...