Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, March 4, 2011

Kerenah di pagi Jumaat

salam pagi Jumaat.

uuii. ngantoknye pagi2 ni. rase cam nak tido balik je kat dalam surau nun.
hehe. bulih ke camtu ?
mane la bulih. aku kan baik. arini last keje. minggu depan Isnin sampai Rabu.
aku g kursus. maknanya Khamis masuk keje balik.

kalu sumenye okey dan takde masalah cam aritu. boleh la aku update blog kat sane.
pagi ni tak taw nak citer ape. sebab cam bese la kan. setiap pagi aku memang jenis kelam kabut pon.
walaupon aku rase aku bangun dah awal. tapi aku still lambat gak.
kalu aku bangun lambat. lagi lambat le jadinye kan.

pagi tadi seyes aku bangun lambat. dalam 5.10 camtu. aissh memang bersilat le aku.
mane nak wat sarapan. nak bancuh air. mandi segala.
tapi aku berjaya lagi arini even aku bangun lambat sekalipon.
aku wat burger je kat En. Boo Boo. air plak Ali Cafe je. 3 in 1 senang bile time kecemasan.
takyah nak cari gula. susu sume. nak capai pon senang.




 ni la burger nye. spesel lagi taw even aku lambat. part yg lawak taw kat mane. dah lambat pon still lagi boleh tertonggeng amek gambo. coleslow tu memang semalam lagi aku dah wat. salad pon dah basuh siap2 semalam. roti tu aku ingt nak bakar.tapi dah lambat. makan jela camtu. Hehe.
at least aku sempat gak kan wat sarapan. ko ade ke ? ?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
psstt .. tadi aku potong kuku. kan sunat arini.
dah 9bulan 4hari aku kawen. inai kat jari kaki pon still ade lagi sikit. !!
patot le aku sentiase dok rase dalam mode hanimun je kan. hehe

*tu pon nak citer. haha ni kenangan aku jela. ko ape taw.!!okey..



 


2 luahan hati..:

saya YANA said... [Reply to comment]

sedap tu kak....Yana pon 2 hari ni dok asik mkn beger homemade + handmade... hahah.... tapi tak cukup syarat.. Yana tengok ni terliur la...... coslow tu...

qaseh johanna said... [Reply to comment]

hehe..ala senang je nak wat coslow tu..klu kite dah pndai wat..xyah nak beli..lg sdap klu wat sndri..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...