Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, February 2, 2012

**BUKAN untuk bacaan LELAKI**


Aku ada satu benda yang nak ditulis. menjurus ke arah rezeki jugak la.
tapi aku bukan mengharap pon. cuma aku runsing.
sebenarnya bulan ni, 13hb aku perlu jumpa gynea.
tapi aku dah stop amek Diane 35 sejak bulan 12 lagi.
sebab aku nak 'sekolah' kan sendiri period aku yang ni.
maklom la aku kan pandai lebih dari doctor. heh.
sebelom ni aku ada masalah period yang berpanjangan. non stop !
kalau orang lain tak datang period, aku pulak jenis sentiasa ber'darah' !

last period selama 8hari pada 13-12-2011. lepas period aku p hospital
nak amek stok Diane 35 tapi abes. so aku terus stop makan.
tapi kalau kita stop makan pil ni, period akan datang balik.
memang datang balik pada 22-12-2011. itupon 3hari je !
dan sampai sekarang belom datang2. aku tunggu punya tunggu
tapi tak datang jugak ! aku takut ni.
sebab nanti mesti gynea tu marah aku. pandai2 je stop makan pil tu.
kalau ikot perkiraan gynea, aku perlu makan sampai bulan ni.
lepas jumpa gynea, tengok pada keadaan diri aku. PCOS aku.
pastu baru gynea tu decide nak teruskan Diane 35 atau tak.
tapi sekarang period tak datang. stok ubat takde.
memang aku takut. tak boleh nak fikir apa nak buat.

 Kak Fifa . . tolong .! !
 sangat memerlukan mu wahai kakak .



 


12 luahan hati..:

Aki said... [Reply to comment]

patutla tulis bukan untuk bacaan lelaki.. ha ha ha.. aku tak paham ape pun..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

aki :: kenapa kamu baca bah..?? nampak sangat kamu xfaham makna bukan utk bacaan lelaki..dem.!!

cheqna said... [Reply to comment]

cheqna pulak sebaliknya...

qaseh johanna said... [Reply to comment]

cheqna :: sebaliknya camne plak tu..? marilah kita kongsi2 apa yg patot...risau ni..

Pen Biru said... [Reply to comment]

doakan yg terbaik..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

pen biru :: semoganya begitu la...

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

xpe.. redha je kalau doktor marah sbb x makan pil tu.. bg je alasan aritu stok ubat takde pastu saya sibuk x sempat nak dtg balik spital.. heh heh hehe

dulu ain selalu miss makan ubat pon.. tapi doktor spital swasta x garang sgt soft spoken.. dia suruh restart balik jerk.. hik hik hik

sudipVSsenduk said... [Reply to comment]

moga diberikan kesihatan yg baik..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

ain :: xpela.. ain g swasta..ini g gomen..mesti kena marah..klu doc laki ok lg..dpt yg pompuan tu mst berleter..huhu

pasni klu retest pon xpela ain..dh nasib..nak wat camne kan.. harap2 semuanya ok..xnk la period ting tong camni..xsedap bdn dibuatnya.. mmmm

qaseh johanna said... [Reply to comment]

sudip :: harap2 begitulah hendaknya.. aminn..

Umaira + Umar said... [Reply to comment]

Amboi....dia datang tanpa disuruh..ekekekeke....
Tapi period awk sentiasa kuar yer...mcm kawan opis saya gak...tp kawan sy ni tak da kesedaran nak jumpa doktor ttg masalah dia nih...**sambil menggelengkan kepala**

qaseh johanna said... [Reply to comment]

nnt jd cam sy..ada PCOS..ingatkan dia..n galakkan dia baca blog sy..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...