Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 15, 2012

Lovebite tanda belom kahwin ?!


Semalam balik rumah, aku kena naik bas. sebab nak belajar hidup berdikari kan.
nak drive sendiri, malas pulak. kang berlubang lagi bumper Mr. Silver.
kalau dah asal mulut tu suka menyembang, campak la kat mana pon.
mesti 'rajin' nak buka mulut and menegur orang.
kisah ni agak sengal and lucah la. . pandai2 la fikir ye.

bas mini kompom la cepat penuh plus orang bersesak2 nak naik kan.
dalam ramai2 aku perasan sorang budak perempuan ni. muda lagi.
yang buat aku tertarik dengan dia, dia ada lovebite.! Hehe.
bila orang makin kurang, budak perempuan ni dapat duduk.
nak jadi cerita duduk sebelah aku.
aku pon tanpa segan silu buka la mulut.
tanya macam2. keje mana. nak balik mana. umur berapa.
stay dengan family ke. taknak sambung belajar ke. ish. kepochi.
sambil2 tu dia pon dok tanya aku jugak la. tapi yang buat aku makin tertarik dengan dia, masih disebabkan lovebite tu. sebab ada banyak sangat. malu ai time tu bila ada bangla and myanmar dok tengok dia sambil jeling2 kat lovebite tu. . tapi dia tak perasan pon.


makin lama makin menjurus ke arah peribadi.
". adik dah kawen ke .? "
" belom. muda lagi la kak.. tapi dah bertunang. ! "
sambil senyum2.
uish. abes lovebite tu apa kekdahnya. ? aku terus telan air lior.
rasa seram pulak duduk sebelah budak ni. selamba je dia jawab soalan aku tu.
macam mana dia balik ke rumah dengan lovebite penuh leher.?
macam2 aku fikir. sampai ke rumah aku cerita kat En. Boo Boo.
". tanda lahir kot yang. !"
yela abang. tanda lahir la sangat. macam le kita ni tak pernah merasa lovebite.
tapi memang aku jadi terkedu sangat time tu. dah tak boleh nak cakap apa.
semoga budak perempuan tu terhindar dari dosa2 besar. aminn.




 


6 luahan hati..:

Masya said... [Reply to comment]

ish.. nauzubillah.. kt yg dah kawin ni malu rasanya.. yg tak kawin x malu pulak menunjuk² macam tu yer...

::EIDA:: said... [Reply to comment]

Beraninya tegur! Kalau ida tu, jeling jeling je.. hihihi

mizzkechique said... [Reply to comment]

ops.. hehehe

Dahlia Sayang said... [Reply to comment]

kak,
orang bujang ni rajin cari dosa kering. tunjuk lovebite sana-sini..

kita yg dah kawen pun malu nk show lovebite kat org.

salam perkenalan kak..

Mas said... [Reply to comment]

terkedu japppp.....

mrS May said... [Reply to comment]

terkujat..tp realiti kot! yg dah kawen xbuat kot cmtu.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...