Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, January 30, 2012

Sempena Hari Lahir Yang Ke 27 !



 Harini birthday aku. ! Happy Birthday to me  :))
pagi tadi masa bangun, aku ingat En. Boo Boo dah lupa. dia diam je.
rupanya orang tu dah hantar SMS time aku tidor. boleh pulak hantar
 SMS, ingat zaman bercinta ke abang oii.?
tapi aku dah dapat amaran dari hari Khamis lagi. takde hadiah !
sebabnya ..? nak taw sebab apa.? jeng .. jeng .. jeng ..


= =                                                                      = =


= =                                                                       = =


= =                                                                         = =


= =                                                                       = = 



 Petang khamis tu aku langgar orang ! alhamdulillah pakcik tu takde apa.
tapi bumper kereta aku la rabak camtu. sepanjang perjalanan nak balik
rumah dari Rawang ke Bukit Beruntung aku menagis.
menangis mengenangkan agenda nak bercuti yang tak kesampaian
dan rasa terkejut yang amat sangat.
setiap kali nak pergi bercuti, ada aje dugaan, makin fobia dibuatnya.
tapi kali ni mesti pergi, biarlah dengan kereta berlubang camtu pon.
pasrah jela.. tak boleh tak pergi :)

tapi En. Boo Boo ada warning aku dah..
"..kereta orang tu dah bagi rosak, hadiah pon cancel la ye..!"
kejam.. sangat kejam..


 


6 luahan hati..:

Pen Biru said... [Reply to comment]

heheh..happy bday la ye..muda lagi awak ni.baru 27..sy thn ni dh 32 ..kehkehkeh

-✿Ayu✿- said... [Reply to comment]

hahaha...adoi...dh nk kne kn...nk wt cm ne... huhuhhu...anyway...epy bufday kak! moga bahagia dunia akhirat...Amin...

chinta... said... [Reply to comment]

eppy besday qaseh...sebaya la kita upernye...huhuhu...pasal bumper kete tu anggap sebagai ujian buat awak berdua...xdapat hadiah erk???kihkihkih....paksa gak nak hadiah dari en Boo.Boo tu..;)

Salmi Khairil said... [Reply to comment]

selamat menyambut ulang tahun kelahiran...samalh kita pun 27 gak tahun nie..
hope tahun nie akan lebih membawa sinar kegembiraan pada kita semua..

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

alahai meme.. sedey nya... xpe xpe.. sabar ye.. dapat g bercuti pon ok kan.. len kali hati2 ye.. takot kena jadi apa2 plak kat meme.. take care n happy holidaysss

Nur Raihana Abd Rahim said... [Reply to comment]

mimie!sdpnya carrot cake!melelh air liur dah ni..harus g SR cari ni.huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...