Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, January 9, 2012

Teringin Cupcakes Comel



Alhamdulillah.. jumpa balik hari Isnin ni. agak lemau la. mata pon berat je
nak melangkah pagi tadi. baru cuti 2hari, kalau lebih..?
mau lagi tak sedar diri pagi tadi. dan mulai harini serta esok,
aku mula belajar drive balik. aku drive, En. Boo Boo kat sebelah.
amek semangat kata orang. Hehe
sebab hari Rabu aku dah kena start drive sendiri ke komuter Rawang.
dah takleh harap En. Boo Boo. adeh malass..


pagi ni masuk opis, on PC, nahh.. wallpaper gambar cupcakes.
terliur la pulak. dush..! dussh..!! sendiri punya wallpaper pon nak
terliur, apa kess..??
insyaALLAH, kalau takde aral, aku berniat untuk puasa harini.
itu yang nampak gambar cupcakes menggigil punya sedap..
maklom la, pagi tadi saho cuma minum air kosong + sebijik karipap semalam.
tak selera nak makan..

 bila dah excited dengan cupcakes tu, aku pon search google.
saja cari banyak2 sebab nak hilangkan rasa teringin tu.
banyak yang aku jumpa.. semuanya cantik2..
semuanya buat aku teringin nak makan tapi rasa cam tak tergamak..





tapi dalam banyak2 aku tengok, ada satu yang aku rasa
kalau aku dapat, aku memang takkan makan.
aku sanggup beli dan simpan.
tak cantik tapi dia sangat comel.. memang sayaaang sangat..

comel kan..??  :)





 


2 luahan hati..:

mimie hamdan said... [Reply to comment]

wahhhh... cecomelnya cupcakes!! ai likeee... :-)

Onitsuka_hana said... [Reply to comment]

xpernah lagi makan cupcake comel.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...