Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, January 21, 2012

Sale.. Sale.. 90% di MPH !!!


.. sehingga 22 Januari. sempena MPH Midvalley nak bertukar tempat
ke bahagian LG, sebelah dengan Burger King Midvalley.


...banyak tak novel.? semuanya aku beli kat MPH Midvalley la.
kebanyakan novel tersebut ada yang reject. tapi boleh la, asalkan takde page
yang missing. lagipon buku murah. average harga antara RM1 - RM3.
so jangan la demand sangat.!
aku dapat 12 novel. yang jenis dulu kala punya novel.
keluaran Rhythm, Novel Creative dan Utusan.
takde la novel keluaran Alaf 21 atau Kaki Novel atau Norhayati Berahim Pub.
tapi aku tetap suka. walaupon nak mencarinya sampai juling2 biji mata.
semuanya bercampur aduk dari buku masakan, untuk kids, novel2 English..
ish memang banyak la.. maka sendiri pilih la eh.
yang paling best, 12 novel tu  + 1 mini cookbooks 
just cost me RM 24.90 only !!


and this for my En. Boo Boo. penuh keinsafan rite..?
saja la beli kat dia yang jenis ni. dia suka baca buku2 camni.
kat rumah kalau buku2 keagamaan and motivasi semuanya hak milik dia.
berlawan arus betol kami ni kan.? tapi itu la kami :)




 


3 luahan hati..:

Umaira + Umar said... [Reply to comment]

pernah utk memaksa meminati novel.tp gagal la...baru baca 2-3 pages...rasa bosan. mmg betol la..kalo perkara yg dipaksa2 mmg tak kekal lama..

Bagus mcm awk suka baca novel..
Sy ni byk jer buku masak2,buku buat cupcake...dan art. BArangkali sy ni suka tgk gambar2 jer kot... heehehe...

Aishah Jahirah said... [Reply to comment]

esok last....xdpt pg la...ruginye....asal boleh baca je....sesuai keadaan buku ngan harga...

Masya said... [Reply to comment]

wahh.. banyaknya borong.. saya dah lama tak membeli novel, skrg banayk pinjam jer.. tak sempat nak menyinggah kedai buku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...