Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 31, 2012

Aqasha Gigit Cuping Telinga . . ?


Sebelom2 ni aku cukup tak suka layan cerita bersambung2 ni.
memang malas sangat nak menanti setiap hari.
tapi sekarang ni aku dok melayan pulak cerita Gemersik Kalbu ni.
sebabnya berkenan sangat kat lagu Obsesiku nyanyian Aqasha.
paling romantik la rasa . . rasa geli je cuping telinga bila dengar lagu ni.
aku sanggup tunggu cerita ni sebab nak dengar lagu semata2.
kalau dengar lagu je tapi tak tengok Aqasha nyanyi, takde feel la. Hehe.


Matamu…Bibirmu..Pipimu dan Juga Senyum mu
Membuat Aku Lebur Hanyut Di Dalam Ghairah Kernamu
TubuhMu..
HarumMu..
Hatimu Oh Semua Aku Mahu

Inginku Gigit-Gigit Cuping Telinga Kecilmu
Luahkan Perasaanku
Membisikan Aku Cinta Kamu
Asmara Disetiap Pagi HariMu
Dengan Harapan Agar Kau Tahu
Semoga Kau Tahu

Ku GilakanMu
Aura Mu Memujuk Rayu Hatiku
Sering Bergoncang Jiwa Ini
Siang Malam Ku Gundah
Tiada Melihat WajahMu
Ku Rindu
TubuhMu
Harum Mu
Hati Mu

Oh Semua Aku Mahu














8 luahan hati..:

Nur Raihana Abd Rahim said... [Reply to comment]

aha..aku pun suka lagu ni..best la cite ni.sesuai watak sufian yg nakal tuh dgn aqasya.senyum sorg2 aku tgk.aahaks

eMMe said... [Reply to comment]

sweet kan cite n lagu tema ni, suke Aqasha belakon, suke ar, cite Embun lakonan Umi Aida n Aqasha pun best...

Mas said... [Reply to comment]

akak pun suka lagu ni qaseh....
asyikkk kan dengarnya...
hmm..ceritanya pun akak tak miss tengok...
memang menarik...he3

whitecappuccino said... [Reply to comment]

suffian memang nakal n romantik giler dlm citer ni..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

apapon...cerita ni memang best la..sampai xleh nak tggal dah..! kdg2 tu, wat maghrib pon kol8.. astaghfirullahalazim..!!!

hotbabes said... [Reply to comment]

kak qaseh tq.. baca entry nie ek.. hehehe.. http://hotbabes-cooler.blogspot.com/2012/02/gigit-cuping-telingamu.html

.:Mama Dhia:. said... [Reply to comment]

comel la lagu ni tau..
lg tang gigit2 cuping telinga tu...hehehe..
sengih2 org bile dengar lagu ni..
sweet ade kelakar pun ade..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

itu yg nk geli2 sgt tu...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...