Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, January 12, 2012

Tindak Balas Suami :: Sangat Cepat


Seperti biasa.. selepas aku post sesuatu kat blog. aku akan go thru ke facebook.
bukan semua post la. post yang mana menarik je.
dan selalunya En. Boo Boo ni cuma silent reader blog ni.
dia baca dan pastu dia akan komen face to face.
gentleman la sangat. bluuweekk !
Harini aku ada post pasal sesuatu yang amat berguna untuk semua orang 
terutama pada ibu2 muda. Post yang bertajuk
lebih prefer untuk baby sebenarnya ..

Selepas post kat blog, aku tag kawan2 kat facebook.
belom ada yang komen pon.
dan aku tak harap sesiapa pon komen sebab aku cuma bagi info semata2.
terpulang pada diri masing. dan tiba2....
ada orang komen. see ...


 En. Boo Boo yang komen.. korang tengok apa yang dia tulis.
merepek kan. ?? bila Suzie baca, terus dia cakap..
".. paham2 jela, malam ni malam Jumaat ! :) "
tak sesuai la abang ni. mencik !!







 


9 luahan hati..:

Pen Biru said... [Reply to comment]

hahahahahha

mizzkechique said... [Reply to comment]

hahahaha.. => gelak je la mampu.. :)

schaze zainn said... [Reply to comment]

ekeke.. ooppps saye bawah umur :P

мϊźŽēŘϊŁ® said... [Reply to comment]

kikikiki... mcm sinchan bg komen...

qaseh johanna said... [Reply to comment]

schaze zainn :: opss...lupa ada yg bwh umur..hehehe baca utk masa dpn ya..

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

hahaha logik gak komen somi kamu tuh.. hahaha

eKa said... [Reply to comment]

oh...notty notty...jaga2, mlm ni mlm jumaat

qaseh johanna said... [Reply to comment]

ain :: wah ain pon dah terjebak gak dgn en. boo boo sy.....skang ni dia mkin aktif memantau blog ni...





eka :: ehem..ehem...patut la arini rasa mendung semacam je..bagi hint kot...sama kes cam en. boo boo sy..bg hint sblom blk umah...hihi

Nur Raihana Abd Rahim said... [Reply to comment]

kui3..mlm ni mimie malam ni!huahuahua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...