Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, January 6, 2012

Rahsia Kecantikan Rozita Che Wan




tahun ni dah menjangkau umur 27. lagi 3tahun nak melangkau ke 3series.
macam2 perubahan aku dah rasa. jatuh bangun, sakit nikmat, pahit manis.
cuma ada 1bahagian yang aku belom rasa. itu kita cerita lain kali.
bila umur dah bertambah, segala keperluan harian pon kena ada perubahan.
kalau statik je. bosan jadinya... contohnya tentang penjagaan wajah.
bila umur bertambah je, aku mesti ingat Rozita Che Wan ni.
tua2 dia pon dok cantik dan bergetah lagi. memang mantop..!


untuk pertama kalinya aku mengaku yang aku dah tua. Haha
sebab tu sekarang ni aku dah berubah kepada penjagaan untuk mengelakkan kedutan.
dah seminggu aku guna produk Safi Rania Gold ni.
alhamdulillah. cukup selesa..
Pembersih Wajah Lembapan Mendalam SAFI RANIA GOLD
membersih sambil melembap secara mendalam
untuk mengatasi kekeringan kulit 
dan mengurangkan tanda-tanda penuaan. 
Dirumus dengan pH seimbang
untuk melembap dan menjadikan kulit terasa halus. 
Sesuai digunakan pada waktu siang dan malam. 
promote tu..

Paling aku suka adalah ini, sebab bau dia yang best..!
Penyegar SAFI RANIA GOLD menanggalkan 
sisa kotoran pada wajah dengan lembut.

Dirumus dengan air mawar, ianya tanpa alkohol
dan tidak melekit sambil mengecilkan liang roma 
serta mengembalikan keanjalan dan kesegaran kulit

 Pada aku, krim dia agak berminyak sikit. agak tak kena
dengan kulit muka aku yang berminyak ni.
tapi aku akan teruskan jugak sampai habis sebab aku memang dah biasa guna krim camni.
aku cuma guna krim je. dan aku tak suka guna compact powder, rasa tak selesa.
dan muka macam keras..!!
Krim Kecantikan SAFI RANIA GOLD membekalkan
nutrien penting yang bertindak mengurangkan pembentukan 
tanda-tanda penuaan dan garis halus.

Gunakan sebagai krim penjagaan kecantikan
dan asas solekan untuk kulit wajah kekal awet muda, anjal dan cerah sentiasa.

nanti kalau ada apa2 perubahan, aku akan update lagi ye.
cuma dalam tempoh seminggu ni, aku rasa takde masalah..
memang kulit mulus je.. :)










10 luahan hati..:

.:Mama Dhia:. said... [Reply to comment]

wah...lepas ni kulit jd cantik halus mulus cam che' ta kite la yer..aminn..

fazrulnoor said... [Reply to comment]

alamak pas ni kalau kau mcm RCW dah xkenal la ko mie

chinta... said... [Reply to comment]

hohoho...chinta baru guna dekat 2 minggu..best je rasa...kulit ase makin lembut..x sbar nak tengok perubahan dalam masa sebulan lagi hehhe..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

mama dhia :: aminn...kulit mgkin leh jd cam dia tp bdn xleh selangsing dia..hehe

qaseh johanna said... [Reply to comment]

rul :: ko jgn sampai xkenal aku...melampau2..

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

aduuhhh meme g ingatkan tang umur apsal.. sangat cuak ok.. sbb ain terasa lagi tua... huhuhu

Nur Raihana Abd Rahim said... [Reply to comment]

nak try jugak la.krim kecantikan tu mmg aku guna jugak la.ok je plak tak berminyak even kulit aku berminyak.nti nak beli satu set la.tak mcm kulit RCW siap ko mimie.aku dah terhasut dgn ko ni.huahuahua

qaseh johanna said... [Reply to comment]

AIN :: nak wat camna ain..kena ngaku gak la nak taknak pon..rasa cpt ja tua bl dh kawen ni..dlu masa dok study, xingt pon umur meningkat...tp syukur la..lain nikmat dan rezeki bl dh kawen ni kan...??

qaseh johanna said... [Reply to comment]

yana :: kompom cantik lah pasni..aku ni nk berlawan dgn ko la ni..ko kan ade SKII..aku mampu beli safi ni je..hehehe

**setakat ni aku pkai 3jnis ni je..yg pelembap siang n malam tu aku xamek sbb kulit aku ni jns bminyak n kuat berpeluh..wat rugi je pakai..hahaha
tp aku nak sarankan, amek pncuci muka jenis cam yg aku gunakan tu..mmg bagus..lbh bgus dr yg gel tu..:)

Anonymous said... [Reply to comment]

jom pakai AURA MAYA :)
bukan nak promote sngt, tapi nk membantu, FREE FROM KIMIA, and sgt best, just 3 items :) sngt simple!

just add my Facebook for more info :)

https://www.facebook.com/Awla.MUkhlisah.BeautyHealthyShop

tQ ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...