Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, January 5, 2012

Tumblebugs Game !!




 serius.. rasanya ramai yang dah taw kot pasal game ni. dah lama sangat.
since aku stay kat UTM lagi dah aku main game ni.
hot tahun 2008 rasanya. kalau tak salah la.. lupa dah.!
game ni memang buat aku lalai la. setiap kali malas study, main game dulu.
dah sampai tahap sakit2 leher, pedih2 bijik mata, baru nak stop.
kalau study, belom abes sehelai page, dah mengantuk + lapar.!

 tapi sejak masuk tahun baru ni. aku aktif balik main game ni.
wahh..! bukan masuk tahun baru, nak tanam azam jadi pekerja contoh.
boleh pulak masuk tahun baru, ketagih main game lama ni.
rasa syok pulak main. dah lama sangat tak main.
dah la main time opis hour, siap terjerit2 lagi.
selamat markah SKT dah keluar, kalau tak, mau kena potong markah aku ni.
..eh kamu semua time kerja ada curi2 main Tumblebugs @ Angry Bird tak.??
Hehe.







 


5 luahan hati..:

chinta... said... [Reply to comment]

hahhah..kat dalam pc chinta semua mainan ada...kadang2 terleka gak main mendalah ni kan Qaseh..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

skang ni dh jd ketagih plak dh..hehehe

hotbabes said... [Reply to comment]

yap,nie hot time kat U.. dlm 2006 lagi..

Pen Biru said... [Reply to comment]

serius tak penah main.masa study dulu dok gila main game tarzan, time tu filem kartu tarzan kan popular sesagt..skrg ni gila main game burger..hehehorg dh tak main, sy main jer

qaseh johanna said... [Reply to comment]

hot babes :: ha lbh kurg le tu...bes kan klu main...1 lg game jual burger..adeh..bleh lupa kerja...




pen biru :: xpe..org dh xmain..kita main..terimbau kngan dlu2...bes2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...