Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, January 30, 2012

Mari buang toksin dalam badan



 dah lama rasanya tak menempek kaki dengan benda alah ni.
dulu masa mula2 kawen, rajin je buat. sekarang ni rasa dah malas.
dan tak berkesempatan nak membeli. aish.
tak boleh jadi ni. rasanya nak kena pergi membeli gak ni.
 sepanjang guna koyok kaki ni dulu. rasa badan memang selesa.
kurang rasa letih badan dan takde masalah kerap pening.
itu yang best sangat tu. :)
  dengan penggunaan hanya 6~8 jam sehari iaitu masa tidor.
maklom la badan kita ni kan banyak toksin. bukan saja dari benda yang kita makan
tapi jugak dari udara persekitaran kita. macam2 ada dalam badan ni.
kalau dibelah, entah apala yang ada kan. Hehe.

Toksin yang terkumpul dalam badan juga menyebabkan :
  • Kerap sakit kepala.
  • Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab.
  • Susah bangun tidur.
  • Bahagian keliling mata gelap.
  • Bahagian-bahagian tertentu di permukaan kulit seperti di bahagian bawah lengan, celah paha dan sebagainya juga akan kelihatan gelap daripada warna asal kulit.
  • Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi. 
  • Sinus.
  • Berat badan meningkat.
  • Kehadiran selulit.
  • Masalah jerawat dan banyak lagi.

Berfungsi membuang toksin didalam badan...antara faedah lain ialah:
  • Melancarkan peredaran darah.
  • Mengurangkan migrain
  • Memperbaiki kesihatan kulit.
  • Badan menjadi lebih segar.
  • Mengurangkan sakit sendi.
  • Mengurangkan sembelit.
  • Membantu mengurangkan berat badan





3 luahan hati..:

pena rozie said... [Reply to comment]

mula2 rajin pastu jd malas la...

Nur Raihana Abd Rahim said... [Reply to comment]

tak pernah try,,nak jugak la..brand cosway ok tak?ke tak kisah apa brand pun?

qaseh johanna said... [Reply to comment]

ala xkisah la brand apapon..aku ni main amek je mana yg lalu depan mata..ok jugak pakai ni...try la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...